lördag, januari 11, 2014

Vinst, inköp, UFO-progress och barockopera


Sitter med en kopp te och har just öppnat två paket som kom igår- en fin liten tygbörs som jag köpt av Emma- gjort av hennes egendesignade tyg! Supersnyggt och så galet imponerande. Älskar att den är grön inuti. Hurra!
Boken "Stickning- ett hantverk att utveckla" vann jag i UFO blir FO 2013-KAL:en, lyllos mig. Längtar efter att börja bläddra i den- jag gick ju en kurs för Britt-Marie Christofferson på SiV 2008, men då handlade det om broderi- den här boken tar mer upp stickade mönster och strukturer tror (hoppas) jag.
Annars stickar jag monogamt på mina Gaudete-sockor, månadens UFO. Igår kväll märkte jag att jag stickat fel några cm, så det blir till att repa upp. Jag börjar bli riktigt less nu, hade ju inte stickat särskilt mycket på dem när jag drog igång. Jag har stickat ikapp ett skaft, satt ihop dem på rundsticka och stickar nu bägge samtidigt. Jag gillar verkligen magic loop, men det är ju samtidigt lite tradigare, särskilt som jag har många maskor och tunna stickor. Men det kommer att kännas gött när de är klara! (Färgen på den här bilden är totalt fel, men på Ravelry-länken stämmer den.)

Och så repeterar jag som en galning just nu. Kom och se "Dido och Aeneas- Offend the gods and love obey" på Röda sten i Göteborg 18-30 januari! Jag spelar den elaka häxan.

4 kommentarer:

 1. Nämen, det var alltså du som köpte den börsen! Jag funderade och när jag bestämt mig var den borta... Men nu känns det okej, du är en värdig ägare av fin börs.

  SvaraRadera
 2. Å,vilken vacker musik.Önskar jag bodde i Göteborg just nu.Lycka till! Barbro

  SvaraRadera
 3. Vilka fina strumpor du stickar på. Blir riktigt sugen på dessa. Måste bara hitta det perfekta garnet.
  Din blogg innehåller också en riktigt härlig blandning av allt jag vill läsa. Supermysig!

  SvaraRadera