fredag, oktober 04, 2013

Telefon

För några månader sedan gjorde jag det stora misstaget att tävla om en resa på Facebook, och i samband med det uppge min mailadress och mitt telefonnummer. Sedan dess har mailboxen svämmat över med reklam och säljare ringer varje dag.
Idag blev jag uppringd från Allt om Handarbete. "Jag är inte intresserad!" snäste jag och la på. Hoppas de inte ville fråga mig något trevligt om min stickning eller blogg... tänkte jag sen.
Nån som vet om Allt om Handarbete bedriver telefonförsäljning? Numret de ringde från var danskt. Det var därför jag svarade över huvudtaget, annars svarar jag aldrig längre om jag inte känner igen numret.

4 kommentarer:

 1. Jag är väldigt dåligt insatt, men nån koppling till Danmark finns. Men som sagt, kan inte mer än så. Men du har väl inte missat att Nix nu även funkar på mobiltelefoni.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att jag hade missat att nix-spärra mobilen! Och sen vi la över hemnumret på en mobil har det ju exploderat även där. Nu är båda telefonerna anslutna till nix. Hurra. Tack! :)

   Radera
 2. Det gör de säkert, bedriver telefonförsäljning alltså.Tidningen kommer från Danmark, så det är inte så konstigt att de ringer därifrån.Jag har också gjort misstaget en gång och får nu en massa reklam på mejlen, men jag uppgav som väl var inget telefonnummer.

  SvaraRadera
 3. De brukar ringa mig titt som tätt, så visst bedriver de telefonförsäljning.

  SvaraRadera