söndag, maj 26, 2013

Molly for Magasin Duett
Molly i dubbelt Magasin Duett supersoft blev precis så fin som man kunde önska! Om jag får säga det själv. Här i en rätt liten version, passar min 14-åring. Det gick åt knappt 4 nystan iced och  ett knappt nystan i färgen calypso. Drygt, billigt och grymt fint ihop tycker jag! Det är Petra som valt färgkombon, och tröjan är uppstickad för Magasin Duetts räkning. Den aprikosrosa knappen är vintage, från Magasin duett den med. Jag kan tänka mig att Petra kanske väljer en annan knapp sen, men jag tycker den här är våraktig, färgerna påminner mig om blå himmel, ljusgröna blad och blekrosa körsbärsblom :)
Stickor 4,5 gav en stickfasthet på 18 m per 10 cm.
Som jag skrivit tidigare så är Molly en av tröjorna som KAL-stickas på facebook nu, det är så kul! 
Det har varit spännande att sticka med supersoft- det är ju en hel del spinnolja i garnet, som försvinner efter tvätt. Skillnaden är verkligen markant! 
Jonna var en mycket tålmodig modell- tack!  Nästa projekt med MD supersoft blir Moroccan nights- då med en tråd. Ska bli spännande att se hur garnet beter sig då!

6 kommentarer:

 1. Mia - den är helt fantastisk! Det känns nästan hemskt att ta den ifrån dig när Jonna passar så himla bra i den! Stor kram och TACK!
  (Jag tycker knappen är perfekt!)

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt vilken fin tröja! Man blir riktigt sugen på att prova Supersoft, det verkar vara ett mysigt garn :)

  SvaraRadera
 3. Den blev jättefin och vad lyxigt att du har en egen modell! Jag kan riktigt se att det är Petra som har valt färgkombinationen :).

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder ni har tagit!
  Välkomna in och titta på vår sida. Där har vi just nu en tävling. Chans att vinna en fin poncho till sommarkvällarna!

  https://www.facebook.com/hantverk.soldagar

  http://soldagar.blogspot.se/

  SvaraRadera
 5. Så mycket fint du gör! Denna tröja var helt underbar.

  SvaraRadera