måndag, april 01, 2013

Annandag påsk

Idag har jag lagt upp en ny Molly. Det finns nämligen en KAL där deltagarna stickar den (bland annat)! Fick höra det på SiV och gick naturligtvis genast med. Vilken ära :)
Jag stickar den i mörkblått Strikk lin som jag köpte för födelsedagspengar 2009- galet att detta finfina garn fått ligga så länge. Jag är lite lin-inspirerad från senaste Stick with us podcast tror jag, där höjdes lin till skyarna. Hoppas det blir bra, jag tror det.
Jag har också stickat lite på min grå och gröngula Holl-hybrid, som känns helt underbar. Den ska bli klar, jättesnart! Det går väldigt fort faktiskt, har kommit 2/3 sen jag drog igång på långfredagen.

Sen åkte jag på en liten utflykt. Kom hem med en påse från min favoritbutik. (Jag har sett en liten förhandsvisning på hur nätbutiken kommer att bli, det är så PetraO-igt att man blir alldeles lycklig!)
Nu har jag kompletterat mitt gulgröna Onion för att sticka en Colchicaceae, och naturvitt för att göra klart spetskanten jag skrev om igår.Sen fick jag en massa Galet vackert "Magasin duett Supersoft", som tack för hjälpen på SiV. Lyllos mig! Jag tror färgen heter Poppy, är inte helt säker. Vet inte om det ska bli en Pomegranate, Daffodil, Lace batwing top eller Pullover with ruffles... Vad tycker ni?

3 kommentarer:

 1. Fina garner!! Väntar med spänning på öppningen av PetraO:s butik, sånt är lycka för en som bor långt från "finbutikerna"...
  Jag tycker Du ska sticka Pomegranate, men de är fina allihopa..
  Gotlandshälsningar Anita

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att du är världens finaste Mia - puss!!!

  SvaraRadera
 3. Kul att fundera på projekt! Jag gillar daffodil bäst men det är jag det :)

  SvaraRadera