tisdag, juni 12, 2012

Nya tröjor!

Jag har gjort färdigt två tröjor i helgen. Underbart att känna sig härligt produktiv, jag har ett uppdämt stickbehov och har dragit igång flera nya projekt också. Mer om dem senare. Här kommer mina nya tröjor:
5200K, som just kommit ut till försäljning på Ravelry. En teststickning för Suvi Simola, aka villapeikko.
Jag älskar den asymmetriska modellen och den lilla fickan. Enkel modell uppifrån och ner, i tunt garn blir det den perfekta sommartröjan (hoppas jag)! Stickad i ett av mina allra första Madelinetosh-kap, tosh merino light i färgen Gossamer.

Och Holl, som jag hållit på med ett tag men som fått vänta när jag haft teststickningar och MadMay som tagit min stick-uppmärksamhet. Jag lade till en "panel" längst ner på tröjan, för att den inte skulle bli alltför midjekort. Jag är toknöjd! Älskar den här modellen.
Dessutom är den vändbar. Underbart garn, Grignasco Loden i mörkt grafitgrått. Köpt på Tummelisa, som just nu har 25% rabatt på alla garner du köper i butik!

Vad stickar ni framför fotbollen? Jag håller på med en Lisebergsspräcklig sjal till Vilja, som jag tror snart blir klar. Sen har jag lagt upp till en Beata-tröja till Jonna i mjuka Onion från Tummelisa.

5 kommentarer:

 1. Produktiv helg ;) Jättesnygga båda två!

  SvaraRadera
 2. Tycker om bägge modellerna MEN den översta: WOAW :)

  SvaraRadera
 3. Du är ruskigt produktiv! Sinar aldrig din MadTosh stash? :)

  Så du vill se modellbilder alltså? De jag tog blev så hemska att jag gav upp men jag kanske kan ge det ett nytt försök i helgen.

  SvaraRadera