onsdag, november 09, 2011

R.I.P

Vackra mönstret Leyfi och ljuvliga garnet Osprey blev inget lyckligt äktenskap. Jag kände det redan när jag höll på med halsringningen, ändå har jag framhärdat. Men när jag provade den för några dagar sen var jag tvungen att inse fakta: de måste skiljas. Så nu repar jag upp och gör om. Och Osprey har redan hittat en ny kandidat: snygga Aidez!

Nu har det börjat röra på sig på mina Tradera-auktioner. Missa inte!

8 kommentarer:

 1. Jag håller ögonen på dem - otroligt fina grejor! Själv har jag också slängt ut några härvor på auktion, men inte lika lyxiga grejor som dina. Känns lite kontraproduktivt att köpa nytt för mer än man lyckas sälja för, men ibland kanske man måste.

  SvaraRadera
 2. Men vad tråkigt! Jag är ändå impad av att du repar upp. Jag hade stickat klart, blivit missnöjd och sen hängt den längst in i garderoben.

  Jag har nog bestämt mig för Gotiska Fönstret. Jag är bara osäker på vilken färg jag ska välja. Men vi väntar med att dra igång till efter nyår va?

  Ang. dina garner och dina fina Madeleintosh härvor: Få mig inte att lägga in ett bud! Min plånbok klarar inte deet!

  SvaraRadera
 3. Så trist att kom så långt och fick repa upp! Men det hör ju till våra stickares liv. Jag vågar inte gå in och titta på dina auktioner, har mer garn än jag behöver men det hindrar inte min ha-hunger....

  SvaraRadera
 4. Åh jag älskar det blå garnet! Vill ha!!!

  SvaraRadera
 5. Och nu har jag också lagt bud på Noro.Hoppas på tur.

  SvaraRadera
 6. Bättre att återbruka än att stoppa undan. Har dreglat över nya Åsa Tricosa mönster, ser fram emot mitt "garn" från dig!!!

  SvaraRadera
 7. Synd på en så fin tröja! Vad var det som inte stämde? Har själv kastat ett öga på Leyfi och är tacksam för tips inför framtida garnköp...

  SvaraRadera