söndag, oktober 23, 2011

Rosa bandet-kampanjer

Jag har just handlat av Stickfrossa till förmån för Rosa bandet. Fantastiskt initiativ av Anna tycker jag, varje krona går till Rosa bandet när du handlar i den kategorin i hennes webshop. Passa på att stötta henne att nå sitt mål i insamlingen: 5000 kr!
(Om du är snabb kan du också lägga ett bud på de här godsakerna på hennes blogg- om en timme är det för sent :))
Tummelisa har också en kampanj, de säljer snygga blommor till förmån för Rosa bandet. Fina på tex. mössor :) (fast jag hann sticka min innan jag såg deras initiativ).

Jag vill också ha en insamling till Cancerfonden. Men det får jag klura på ett tag.

4 kommentarer:

 1. tack för reklam baby!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Hej sitter här på Island och försöker att se hur en pippi tröja är stickat. Köpte mönster hemma i Sverige som är rätstickat. Men som jag förstår så är den stickat med ribbstickning kan någon förklara eller skicka mig ett mönster. Vet att det rätta mönstret är i en bok fisketröjor skriven av Uuve Snidare skulle vilja sticka till mina barnbarn. Hälsningar Tina.
  Har sett din pippitröja några sidor innan men fick,inte svar där.

  SvaraRadera
 3. Tina: jag kan bara hänvisa till det mönster jag redan gjort. Jag vill inte skicka mönstret till dig eftersom det är olagligt att kopiera mönster. Kan bara uppmuntra dig att leta upp boken eller använda mönstret du har och sticka ribb 2r 1a istället om det funkar.

  SvaraRadera
 4. Tack försöker att göra det. Undrar nederst på tröjan är det resår 1r 1a eller rätavarv i några varv.
  Försökerlåta någon att köpa bocken åt mig om den finns att köpa och skicka till mig men börjar att sticka efter mönstret som jag har med 2r och 1a.
  Mvh Tina

  SvaraRadera