torsdag, juli 14, 2011

Sommar är bäst

Jag var orolig att jag inte skulle få semesterfeeling i år. Att jag var alltför stressad och igång, att jag inte skulle hinna komma ner i varv.
Under våren har jag inte orkat tänka på matlagning och träning och sånt, utan bara kört på. Jobbat mycket och haft mycket annat utanför jobbet. Toppat med flytt. Gått upp i vikt och sovit rätt kass, haft ont i nacken och gått i sjukgymnastik (det hjälpte :))
Men: nu är den här! Semesterfeelingen! Jag vet inte vilken dag det är i veckan, har kommit iväg och sprungit igen, planerar middagar med åtminstone hyfsad entusiasm. Och sommaren känns fortfarande lång. Härligt!

5 kommentarer:

 1. Vilka härlig sommarbilder! Känner igen mej i det du skriver... När vardagshjulet rullar är det så svårt att hinna med det man borde, dvs ta hand om sig själv. Jag tänkte också ta semestern till att göra god (och nyttig!) mat och och träna lite. Får se hur det går, jag börjar min ta-hand-om-mig-sjäv semester på måndag!
  Ha en fortsatt skön sommar!
  :-)))
  Zoo keeper

  SvaraRadera
 2. Det låter som om du har det gott!
  /Kram

  SvaraRadera
 3. Visst är det en skön känsla? Den finns hos mig också, fastän att det regnar. =) Jag hoppas att du kan bevara den länge.
  /Anna

  SvaraRadera
 4. Underbar bild!
  Och underbart när känslan infinner sig. Jag börjar också tappa ordningen på dagarna nu efter en vecka. Har också haft en kämpig vinter och vår så jag förstår hur du känt dig.

  Fortsätt njut av dina lediga dagar!

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder Mia!
  Hälsningar anonyma Margareta

  SvaraRadera