måndag, januari 03, 2011

Fredrikshavn

Mellandagarna tillbringade vi på the Reef i Fredrikshavn. Jag var väldigt skeptisk, åkte med eftersom jag är en god mor. Men det var faktiskt ett väldigt häftigt ställe! Kändes lite som charter, fast vi bara åkte Stenaline till Danmark. Och det var Varmt inne i badanläggningen, så till och med jag stod ut.
Som tur var fick jag lite egen tid också, och kunde smita iväg på lite dejlig dansk garn- och tygspaning. Via diverse efterforskningar fick jag reda på att det skulle finnas en garnbutik som hette Strikkefeen. Jättemysig butik! Och trevlig personal! Jag handlade såklart, två nystan alpacka/kashmir (lyx) som ska bli en löskrage till min äldsta dotter inom kort, och 10 nystan peruvianskt ullgarn till en tröja.
Sen fick jag syn på en tygbutik också, Stof 2000, där jag köpte lite billiga partytyger. Härligt!

Kom på att jag glömt att fotografera årets sista FO. Det är ytterligare en Meret, i Cascade 220 heathers, fg "Deep sea" (samma garn som jag stickade min tunika i).

ps: Tack för alla bra tips om bildhantering och kollage, och för glada tillrop om mina 2010-alster :)


2 kommentarer:

  1. Tack för tipset om Strikkefeen i Frederikshavn. Nu blir det en båtresa snart, tror jag...

    Åker du längre ner nån gång tycker jag att du ska kolla på Garnlagret i Aarhus: http://www.garnlageret-aarhus.dk/Profil.html
    Där har jag köpt mycket av det garnförråd som jag ägnade stor del av förra året att göra slut på.

    SvaraRadera
  2. Garnnörd är jag men jag måste bara säga vilka underbara tyger du hittat. Önskar jag kunde sy.

    SvaraRadera