tisdag, november 30, 2010

Annepålandet-mössa

Jag är en av de
914 personer som "faveat" Annepålandets underbara Cocoon-mössa på Ravelry. Och jag gillade den så mycket att jag bara måste sticka en själv. Dessutom har jag aldrig testat Cocoon, så det var helt enkelt nödvändigt. Och det blev kärlek. Både till garnet (se föregående inlägg) och mössan. När det blivit klar igår hade jag på mig den hela kvällen :) och idag har vi haft sjukstuge-photoshoot. Hela familjen älskar den, men den är min. Färgen på garnet heter Alpine, stickor 6,5.

10 kommentarer:

  1. Vad jag skrattade när jag såg detta inlägget! Det ser ut som 3 versioner av dig! Och fina är ni! Jag borde nog göra en sån mössa med för mitt cocoon-nystan som jag har kvar. Superfin mössa!

    SvaraRadera
  2. Men vad flickorna liknar dej! Mössan är jättefin... det kommer nog att bli svårt att hålla den för dig själv. ;)

    SvaraRadera
  3. Så fiiiin! Og så fine dere er - og helt like!
    Syns Citron-sjalet er helt nydelig til - tror nesten jeg må strikke meg et til, i naturfarge (har forlengst glemt hvor kjedelig det var å strikke :-)

    Vi har sloss litt om Coocoon-lua her også, men jeg vant.
    NB: Den blir liksom litt STØRRE etter hvert, og faller ned i ansiktet. Men da er det bare å vaske den.

    SvaraRadera
  4. Kalasfin mössa men jag gillar din Citron ÄNNU MER! Den är helt underbar! Kanske jag måste ta mig an den ändå...

    SvaraRadera
  5. Vad fin! Och kul att du stickat just den. Jag la till Coccoon på min garnönskelista för bara ett par dagar sen för att sticka just den mössan. Nu funderar jag dock på att byta färg till Alpine efter att ha sett dina fina bilder!

    Tack förresten för en trevlig blogg!

    /Rebecca

    SvaraRadera
  6. Snygg mössa! Underbara bilder på er. Nästan lite förvirrande lika när jag kollade snabbt första gången ;) så himla kul och så stor minstingen blivit!

    SvaraRadera
  7. Jag tycker mössorna är skitsnygga, men jag skulle antagligen aldrig göra dem själv eftersom jag inte alls gillar cocoon. Testade det för något år sedan. Slutade med att jag gav bort det till en vän. Gah! Kul att man är så olika...

    SvaraRadera