söndag, augusti 08, 2010

Startitis

Medan jag laddar för Acorns KAL:en gör jag prikttroget färdigt gamla ufo:n sätter jag igång med en ny sjal! Jag tappade lusten för Annis, och istället ska mitt lav-gula Solsilke få bli en Clothilde. Enkel stickning som känns superhärlig eftersom silkegarnet är så otroligt vackert och lyxigt. (Jag tror Annis blir bättre i ett annat garn, helt har jag inte gett upp den sjalen.)
Idag fyller två av mina tre döttrar år. 12 och 3. Vi firade dem igår med kalas, så idag njuter vi bara. Härligt!

6 kommentarer:

 1. Grattis till flickorna. Praktiskt att ha dem på samma dag. Fast det kanske inte de tycker förstås.
  Det blir en fin sjal och vilken fin mild färg.

  SvaraRadera
 2. Om Featherweight Cardigan. Jag gjorde min några cm längre än mönstret. Tänkte ha den ovanpå en klänniing i första hand, då tror jag längden räcker.
  Kul med KAL. Acorns är fin. Kanske att jag hänger på så småningom.

  SvaraRadera
 3. Härlig sjal! Hade inte sett clothilde tidigare -den väckte ett starkt ha-begär :)

  SvaraRadera
 4. Grattis till dina fina tjejjer!
  Den verkar ju inte dum heller!

  SvaraRadera
 5. Helt rätt! Varför nöja sig med en stickning när man kan ha två eller tre eller fyra (eller 78 som i mitt fall)? Tycker man det är kul med en stickning så måste ju två vara dubbelt så kul osv eller hur?.
  Silkegarn är så härligt att sticka i. Blir riktigt sugen på det igen...

  SvaraRadera
 6. Det var en fin sjal. Jag har inte heller sett den tidigare. Angående min adress så kan du skicka till den svenska adressen. Hur mycket jag æn længtar efter att få paketet så har vi inte skaffat nån brevlåda hær i Norge æn så jag får vænta tills jag kommer hem till Gøteborg igen. Jag kommer hem om två veckor. Åh! Det ska bli så kul! Min førsta vinst någonsin!

  SvaraRadera