måndag, juni 28, 2010

Glad!

Tack för alla fina medömkande ord och tips för hur jag ska bli bättre i min axel! Det var härligt att få lite gensvar på gnället! Nu är det bättre, nästan bra. Lösningen har varit TENS-apparaten, Aloe vera heat lotion och till slut Voltaren, som gjorde susen. Stickade en pulsvärmare igår och är nu på den andra, i det fina bomullsgarnet jag fick av Petra när vi var på hennes sommarö. Jag gillade de här enkla som jag såg på Strikks hemsida, och vill härma dem.
Nu är vi på vårt sommarställe och skattar oss lyckliga för att vi har sånt kanonväder och så många barn och så härligt läge- hurra!
Idag var jag på biblioteket i Tanumshede, de hade utförsäljning av utrensade böcker, 5 kr styck. Kolla vilka fynd! Jag är så Glad för mina gotländska stickböcker, och alla de andra också!
Vävning kan jag inget om, så de här kan du få om du vill Husmodern.
Den här korsstygns-boken var kanske inte min grej när allt kom till kritan, nån som vill ha den?
Hoppas ni alla njuter av sommaren!

12 kommentarer:

 1. Wow, det är ju helt otroligt att de gallrar ut de här fina böckerna. Jag är superavis på dina gotlandsböcker. Sa du fem kronor? Det är helt sjukt bra och vilken tur att de inte bara slängde dem.
  Skönt att det onda börjar ge med sig.

  SvaraRadera
 2. Du var heldig som fant så fine bøker. Jeg har lagt meg som følger til din hyggelige blogg:)

  SvaraRadera
 3. Kul när man gör sådan fynd. Krya på dig i axeln!

  SvaraRadera
 4. Hej Mia!
  Nu fick jag vävångest! Men vad snällt att tänka på en gammal vän med för dammiga trasor. Kanske dags att göra något av dem.
  Hur går det med intervallträningen annars då? Jag satsar på en sjukt bra tid. (Vad är det?) Tror tyvärr att löpträning är bra för onda axlar! Kram

  SvaraRadera
 5. Gott att din axel är bättre! Voltaren hjälpte mot min axel också.
  Vilka fina bokfynd, grattis!
  /Njut av dagen!

  SvaraRadera
 6. Skönt att din axel blivit bättre.
  Och wow så många bokfynd! Vår bibbla har jämt utförsäljning av gamla böcker, men aldrig några faktaböcker!

  SvaraRadera
 7. Ett vettigt biliotek! Tänk att det finns de som slänger och eldar böcker...så hemskt.
  Stort grattis till dina fynd och försök att sticka mer ergonomiskt=använd rundsticka i alla fall när du stickar större saker...

  SvaraRadera
 8. hvilke fine bøker du fant også bare 5 kr da..lykke til i sommergarn gaven..trekkes torsdag , for da fyller jeg 55 og hva er bedre enn å gi bort en ting ha en fin sommer videre

  SvaraRadera
 9. Vilka fynd du gjort. Jag har försökt få tag på Gotländska stickmönster, men det är totalt hopplöst. Men låna går ju alltid bra också.

  SvaraRadera
 10. Jag visste inte att biblioteken hade utförsäljning av böcker ens. Måste kolla hur det är på vårt bibliotek. Om du inte redan har blivit av med Korsstygnsboken är jag en glad aspirant. evchlo@gmail.com nås jag på, har ingen egen blogg... chatarina

  SvaraRadera
 11. Eller så kan man göra väldigt fina pärlplattor baserade på korsstygnsmönstrena, såg jag någonstans.

  SvaraRadera