onsdag, april 14, 2010

Världens bästa


Idag fick jag fantastiskt garn med posten, från snälla/underbara/generösa Åsa. Jag ska sticka mig en kofta av det, men har återigen hamnat i vel-träsket. Whisper eller Featherweight? Omröstning på Ravelry här. Hjälp mig genom att lämna en åsikt! Tusen tack :)
Jag har inte sett någon av koftorna live, så om någon av er som läser detta har stickat någon av modellerna blir jag jätteglad för konstruktiva kommentarer om hur de är att bära. Särskilt Whisper tycker jag ser jättefräck och samtidigt aningen konstig ut. Hur funkar det med "snibbarna"? Knyter man dem eller flänger de omkring och känns ivägen?

10 kommentarer:

 1. Jag har röstat på Ravelry (Featherweight)! Håller med om att Whisper ser cool ut, men verkar som att snibbarna är lite korta för att de ska kunna gå att göra nåt med?!

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar färg ,tror att allt blir fint i det garnet !!=)

  SvaraRadera
 3. Hej, jag har stickat Whisper. Snibbarna rullar ihop sig längs sidorna eftersom det är slätstickning. Alltså är de inte ivägen. Det går inte att göra något med dem, de är för korta för det.

  SvaraRadera
 4. Åh jag som är BLÅÅÅÅÅ-älskare!
  Hur hittar man denna ljuvlighet och hur hinner ni alla med såväl stickor, arbete, barn och familj i övrigt? Kan det vara all den livsglädje som stickeriet ger?
  Kram till alla Faster M

  SvaraRadera
 5. Träffade en av förra årets stickevent-gäst. Hon hade uppfattat det som om hon var anmäld till årets per automatik. Eftersom det bara finns ett fåtal platser kvar måste jag fråga: Tänker du det samma och vill vara med i år?
  /Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken fantastisk färg, ser härligt ut!

  Nu är min utlottning avgjord och du drog vinstlotten! Maila mig din adress på therese punkt lestander at gmail punkt com så kommer tidningen i brevlådan!

  SvaraRadera
 7. Jeg har strikket Featherweight og er veldig fornøyd med den. Fasongen på denne jakka er vel mer "logisk" enn Whisper. Jeg syns det er kjedelig å strikke så store ting som jakker, og blir aldri ferdig med dem - men Featherweighten ble jeg faktisk ferdig med.

  SvaraRadera