onsdag, april 07, 2010

markörer, muddar och tack


Tack Tootitosh för finfina markörer! Dem behövde jag, har alltid slut på stickmarkörer av någon anledning...
Nu är de färdigblockade, de grå pulsvärmarna i Drops alpaca är Äntligen klara! Skrev ju ganska utförligt om dem tidigare, så här kommer bara lite fakta.
Mönstret är från Drops 98, finns här. Det var ganska krångligt, hade jag gjort båda pulsvärmarna idag hade jag förenklat ganska mycket. Dessutom tycker jag att det är otroligt halkigt och trådigt med det här garnet, jag blir alltid lite irriterad när jag stickar med det. Tror det är därför de blivit liggande så länge i ufo-korgen. När plagget är klart är det dock alltid värt det, så även nu! Stickor 2,5.
Tack för alla fina kommentarer om min Citron-sjal! Och tack Sanna för charm-awardet :) Och tack för alla krya-på-dig-hälsningar. Vi är nästan på benen nu, supersegt har det varit över påsken. Några dagar till så är jag nog som vanligt. Men jag tänker ändå åka till Kungälv ikväll så det så.
Saknar fortfarande adresser till vinnarna Lea och Majstess! Hör av er, jag vill skicka iväg vinster! :)

6 kommentarer:

 1. Fina markörer får man aldrig för många av. Både citronen och muddarna blev superfina. Snyggt med den vita kantan på sjalen blev "elegant" tycker jag.
  /Passa på att njuta av vårsolen!

  SvaraRadera
 2. Jättefina alster som vanligt! Din Citron är den finaste jag har sett.Den vita kanten blev verkligen pricken över i:et!

  SvaraRadera
 3. Som vanligt visar du fina alster!
  :)

  SvaraRadera
 4. Tack för kramen. Idag skiner solen igen.
  Vad fina muddarna blev, matchar den vackra citronen, tycker jag.
  Jag håller med om garnet, ändå är det mitt favoritgarn för det blir så jämnt och fint färdigstickat. Och så värmer det helt fantastiskt.
  /Anna

  SvaraRadera
 5. Vackra muddar. Och en fantastiskt vacker Citron på en fantastiskt söt modell(längre ner på bloggen). Vilken bild!

  SvaraRadera