fredag, januari 15, 2010

2010-planer

Jag ligger hopplöst efter i bloggläsandet, men har sett flera årskrönikor och framtidsplaner. Jag önskar att jag orkade skriva en årskrönika, men jag nöjer mig med lite framtidsplaner för 2010.
Har just gått med i två grupper på Ravelry. Den ena är, såklart, Ravelympics 2010! Att sticka ett OS-projekt är ju (nästan) ett måste om man är stickbloggare. Idag går tiden ut för att bilda lag- borde vi inte ha ett Team Sweden egentligen? Nån som känner sig manad? Hur som helst har jag bestämt mig för att sticka Selbuvotter detta OS. Förra året fick jag ett underbart häfte av PetraO, och köpte genuint svart och vitt garn från Helylle. Så det är bara att dra igång. Hinner jag så vill jag göra några färgglada i Wollmeise också.
Den andra Ravelry-gruppen är jag grymt peppad för! Det är "IntSweMoDo 2010", vilket betyder International Sweater-a-Month Dodecathon. Och vad det betyder vet jag inte, men målet är att göra färdigt 12 tröjor i vuxenstorlek på ett år. Yes! Jag tolkar själv det hela som att det är helt okej att göra färdigt gamla påbörjade, så jag har bestämt att januariprojektet är min gröna kofta. Tror inte jag bloggat om den så värst, men det kommer. Nästa IntSweMoDo-projekt blir att göra färdigt Bolsjoj-ufot.

7 kommentarer:

 1. WOW
  en kofta per månad - jag är grymt imponerad av er ambition:D det skall verkligen bli kul att se dem!
  själv kämpar jag med sockor som jag tycker tar tid.
  Fast du har ju en poäng med att det gäller påbörjade alster - det finns ju i alla fall 3 stycke/ nej 4 påbörjade tröjor bara hemma i mona UFO korgar :D

  U go girl

  SvaraRadera
 2. Jippi! Jag ska också sticka 12 tröjor i år! Kram

  SvaraRadera
 3. Jag är med på OS stickning!. Lär ju ändå hänga framför TVn o sticka när jag inte jobbar, men 12 tröjor, ja varför inte...

  SvaraRadera
 4. Jag har också gått med i dom grupperna. Har satt som mål att uppfylla dom, sen får vi väl se om det funkar.
  Vilka ljuvliga garner du har hittat "over there"

  SvaraRadera
 5. Kul idé med team sweden. Jag stickar ju just nu på två tröjor (en hemma och en på jobbet), men jag kan annars tänka mig månadens slips. Det känns meer som ett projekt i min smak. :-)

  SvaraRadera