onsdag, augusti 19, 2009

Inte många rätt8 kommentarer:

 1. Men asgarv!
  Ja vi är ju inte kända för att vara jättepositiva verkar det som! ;)

  SvaraRadera
 2. Nää....det är väl lika bra man går och skjuter sig direkt eller lägger sig ner och självdör.

  SvaraRadera
 3. Nu är det ju så att hälsofrågor på löpsedeln säljer lösnummer. Kvällstidningarna lever på sin lösnummerförsäljning. Kultursidorna i dessa tidningar är genomgående väldigt bra och kulturfrågor hamnar nästan aldrig på löpsedlarna.

  Hälsningar från faster M som arbetar vid den stora morgontidningen.

  SvaraRadera
 4. Helt sjukt egentligen vad som skrivs för att sälja kvällstidningar.. som om vi bryr oss mer om våra armhålor än alla människor som dör i krig i världen..

  SvaraRadera
 5. Okejrå... verkar som att det är sextorka på redaktionen och i lågonjunkturens spår så vad tar man till då - jo en aktion för att skrämma iväg alla som har en sparad slant till kirurgen och skönhetssalongerna... Alltså hade det ändå varit så väl. Men det skrämmer en (som inte köper en kvällstidning och gladeligen slipper läsa skiten)att journalistiken är så likriktad att man i det publika ledet befintligt anser sig bevista ett slags "öststatslimbo". Jo nog är det humor, galgen är redan klar hos snickaren.

  SvaraRadera
 6. Haha - omtrent sånn er det her også, helt utrolig. Minner meg om Karlsson på taket, som kom i skade for å snu avisen opp ned...

  SvaraRadera