lördag, mars 07, 2009

Sockor på g

Ni som läste mitt inlägg häromdagen då jag skrev att jag bara skulle avsluta stickningar hela mars, och att jag inte ska sticka marssockan i Stickameras sockklubb, kan nu bevittna min karaktärssvaghet:
Jag har börjat på Nutkin. Jag letade i garnskåpet efter ett helt annat garn, till ett helt annat projekt. Så föll ögonen på detta, som jag färgade med äggfärg förra våren. Vips var jag igång, innan jag ens hunnit tänka knappt. Jättekul stickning och garnets färgning är perfekt för mönstret. Tyvärr är fotots färgåtergivning inte bra, färgen har betydligt mer gult i sig och känns våraktig.
Ändringar: ribbstickning i början, jag vänder på varannan mönsterrapport. (Jag blev full i skratt när jag sedan på kvällen läste Annas garndrömmar, det var som om jag skrivit det själv nästan!)
Edit: måste också skriva att jag tycker det här är det bästa med att ha ett garnförråd! Att man bara kan ta ett nystan och dra igång när man får feeling. Hurra!

8 kommentarer:

 1. Så fina de blir! Jag längtar efter att välja garn och börja, men först måste februarisockorna bli klara. Nu har jag bara hälen och foten kvar på den andra.

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det en lyx att ha ett välfyllt garnförråd!
  Och nu ser jag ju att jag verkligen MÅSTE sticka resår upptill. Och med mönstret vänt så här blir det ju superfint :)

  SvaraRadera
 3. Åh fina! Jag kör som det står men också med egenfärgat (kool-aid)garn. Superkul mönster!

  SvaraRadera
 4. Kanten ser ut att bli mycket bättre i resår! Roligt med äggfärg!

  SvaraRadera
 5. Blir klart sugen! Men borde nog göra färdigt de tre par jag håller på med istället :). Fast sen kanske?? Det gröna ser härligt ut! Och om det är lite gulare än det ser ut kan jag bara föreställa mig så vårligt... suck ;)

  SvaraRadera
 6. Vad fint det blir. Garnförråd är det härligaste so finns!

  SvaraRadera
 7. Nu blev jag lite sugen på det där mönstret! Har missat ditt senaste inlägg, det försvann neråt på listan så jag såg det inte. Garnlager i all ära, men jag tror allt att du längtar efter att fylla på lite... he he! Grötö, here I come...

  SvaraRadera
 8. En till stick blogg har jag nu hittat! Det verkar hända lite roliga saker här. Kul! :)
  Jag bokmärkar denna sida. :)

  Min stickblogg: http://designkatrinaliden.blogspot.com

  SvaraRadera