fredag, januari 02, 2009

Nytt år med bloggen

Tjoho, nu ska här bloggas! Jag som har varit så bloggless och tänkt lägga ner har plötsligt fått tillbaka lusten. Får se om den håller i sig. Jag tror jag kommer att bli mycket mindre frekvent men ändå fortsätta. Har i alla fall gått med i sockklubben 2009, mest för att jag 2008 samlat på mig så himla mycket sockgarner som jag vill beta av.

2009 inleder jag storslaget med ett köpstopp. Tillsammans med köpstoppsveteranen Petra har jag bestämt att ingenting ska shoppas förrän SiV. Men jag har två undantag: Knappar till min kappa som jag snart ska få klar, och en annan sak som jag behöver för att jag slutat amma (gissa vad?). Annars inga kläder, inget smink, inget garn, tidningar eller böcker. Eller annan flärd. Möjligen hudkräm.
Jag har då naturligtvis bunkrat upp med lite nytt garn! De här grå naturuld-nystanen har jag köpt på Strikk för Annas pomatomus-KAL. Jag har två idéer för dem. Vi får se vilken av dem det blir.

3 kommentarer:

 1. Bra där! Jag har tänkt på att jag också borde/vill göra det. Och sen tänker jag neeej vad tråkigt. Och så tänker jag jo, fan, du har så mycket prylar Anna. Och så tänker jag, amen bara något klädesplagg i månaden åtminstone? Billigt? Nej, nu får det vara nog, du behöver rensa ut och slänga istället. Inte köpa nytt.

  Ja, som du förstår har jag inte kommit längre än till tanken. Men jag har i alla fall bara köpt mat än så länge under 2009:D

  Blir kul att höra om hur det går!

  Kram kram och welcome back!

  SvaraRadera
 2. Köpstopp är det bra om man handlar tredubbelt så mycket efteråt?

  SvaraRadera
 3. Hej Anonym, nej det tycker jag inte. Hur så?

  SvaraRadera