tisdag, november 11, 2008

Present!

Vem i hela världen kan lysa upp en regnig måndag mitt i november, om inte den fina Anna? Igår när jag kom hem- för att sedan snabbt dra iväg igen- fanns ett prickigt paket i posthögen. Det innehöll Annas senaste genidrag- en Stickfrossas stick- och virknålscase! I present! Till mig! Hurra!!!
Självklart matchar den min stora väska och lilla tillbehörsväska, Anna har koll på min utrustning. Efter lite funderingar så tror jag att den framför allt kommer att bli förvaring för virknålar. Men det kan nog få flytta in en och annan knitpicks där också vartefter. Jag har ju inte direkt virknålar att gödsla med. Även om jag har fler än på bilden, strödda lite här och var i lägenheten. Jag behövde verkligen detta etui, verkar det som. Tusen Tack, Anna! I love you.
Vill också visa min Cobblestone-progress. Eftersom jag virkat som en galning på sistone (tyvärr har mitt senaste alster rest bort, så det får vänta med att visa upp sig) har stickningen enbart varit med framför tv:n. Det känns ganska segt med magic loop, men man får tänka på att om jag stickat en ärm i taget hade nog den ena varit färdig nu. Och det är ju vägen som är målet. Tur att man har en varvpeppare i alla fall! Knitpicks gillar jag mer och mer, även om spetsen är aningens för spetsig för min smak. Mina fingrar är ju ganska smala med små fingertoppar, och de tycker att det gör lite ont när det är vasst.

4 kommentarer:

 1. Hurra för oss! Ett tips för att slippa ont i fingrarna är att sticka så mycket tills valkar uppstår på fingertopparna:) Kram

  SvaraRadera
 2. åh din mocklis! :-)

  jag måste testa magic loop ngn dag snart...

  SvaraRadera
 3. Jojjo, jag har allt koll på din utrustning!

  SvaraRadera
 4. Vad fint! Måste verkligen sy nåt liknande nån dag, även om det inte blir lika proffsigt kanske.

  SvaraRadera