lördag, oktober 25, 2008

Jag föll till föga

Jag har satt en ära i att klara mig utan harmony wood. Jag har tyckt att de verkar praktiska, säkert sköna att sticka med. Men asfula. Dessutom har jag ju redan rundstickor.
Dock har jag haft problem med mina 4,5 strumpstickor som jag använder till Cobblestone-ärmarna. Det blir för trögt, så jag har fått ont i axeln och inte stickat på den på ett tag. Vad göra? Jag åkte till 2knit efter jobbet igår för att skaffa nya stickor helt enkelt, trästickor som inte var så kärva. Ja, det fick ju bli knitpicks. Jag pratade lite med butiksinnehavaren, som började lovorda Magic loop- två ärmar samtidigt, grymt smidigt och snabbt, du lär dig lätt på Youtube. Plötsligt kände jag att det var meningslöst att göra motstånd. Jag hoppar på harmony-tåget. Ska testa de här tre nu, och så kan man ju bygga på efter hand om de klarar mina höga krav. Jag tycker inte att de är asfula längre heller, inte särskilt snygga men okej.
Två nystan av Zitrons merinogarn Ecco fick följa med också. Påminner om baby cashmerino i känslan tycker jag, och kommer från "icke-mulesade" får. Ljuvlig färgskala! Jag tänker sticka lite Stickfrossa-och Siv-muddar av dem i present till folk vi ska hälsa på framöver.
Kolla- nu är värdinnegåvan komplett. Med råge. Tack underbara Karin! Jag älskar dem.

7 kommentarer:

 1. Zitrongarnerna är ljuvliga men jag tycker fortfarande harmonystickorna är asfula *skrattar*

  Susanne's ädelträ är kanonbra...

  SvaraRadera
 2. Kul att se. Jag tänkte precis som du, mina gamla stickor är de bästa. Men jag är såld.

  SvaraRadera
 3. Välkommen in i Harmonyträsket! Hoppas de hjälper mot värken. Vackra garner oxå. Själv var jag å tröstshoppa på strikk igår.
  kram Cilla

  SvaraRadera
 4. men vad TYCKER du nu då? undrar en som inte fattar hur man INTE kan bli såld på stickorna ;-)

  /J

  SvaraRadera
 5. HA HA HA, nu ser jag fram emot utvärdringen! Den gröna på det garnet är så grymt snygg, riktigt grön liksom. Snygga smycken till dig!

  SvaraRadera
 6. Nu har du nästan lurat mig att prova dem trots att jag har massor, men stickor kan man aldrig få för många av : )

  SvaraRadera
 7. Jag testar själv för fullt just nu...men gillar inte att ha en "för lång" snodd, hur magic den än är. Men goa, goa trästickor...och läckra i färgen tycker jag!

  SvaraRadera