tisdag, juni 10, 2008

Kolonistickning


Å vilken mysig kväll jag hade igår! Till Cillas kolonistuga kom Anna, Helena och Petra och jag för några timmars hejdlöst frossande i mat, smycken, garn, böcker och paket.
Anna hade med sig smycken som hennes syster Karin gör, och som jag länge velat se live. Helt underbara, två fick följa med hem. Med hem fick jag också med mig en av Helenas underbara koftnålar- snart i en butik nära dig!
Sist av allt hade vi paketlotteri, och jag hade turen att dra en lott med Noro Kureyon och karamelliga virknålar i- de ser ut som amerikanska "Lifesavers"-godisar tycker jag. Jag tror för övrigt att alla tyckte att de hade tur i vårt lotteri, grymma innehåll i alla paketen!

Sist: Ni bara måste läsa dagens inlägg från "The Panopticon". Otroligt kul, men man måste nog vara ungefär lika nördig som jag för att fatta?

5 kommentarer:

 1. Fy tusan vad mysigt vi hade - vi gör om det väldigt snart! Kram

  SvaraRadera
 2. Ska se om jag kan komma in på den sidan, min dator är ju minst sagt egensinnig just nu. Går runt och hoppas att det bara ska vara borta som i ett trolleri eftersom du sa att det var så för dig. Hoppas kan man ju...
  Letat på mitt ebaykonto efter säljaren till garnet, men det är så länge sedan (över 2 år) jag köpte. Ska se om jag kan hitta fakturan bland mina deklarationspapper. Hittade inte heller den sorten just nu på ebay, däremot cotton-angora från D. Bliss. Inte heller dumt. Tar med på lördag så att du kan känna + A gathering of lace-boken. Var det något mer? Känns bra att ses så snart igen!

  SvaraRadera
 3. Såg ut som ni hade det supermysigt! Kul att ha kreativa vänner med samma intresse!
  Har precis hittat din blogg och tänker återkomma! Kul med en till kreativ blogg att titta in på!

  SvaraRadera
 4. Franklin är grymt rolig! Mysiga virkenålar:)

  SvaraRadera
 5. Hej

  Jag har skrivit en B-uppsats i Medie- och kommunikationsvetenskap på temat nätgemenskaper och stickbloggar. Din blogg är en av dem jag nämner i min undersökning, så det kan kanske vara intressant för dig att läsa det färdiga resultatet. Uppsatsen kan laddas ner härifrån

  Dina kommentarer är varmt välkomna!

  SvaraRadera