torsdag, maj 08, 2008

Snyggaste garnet

Ravelry är ju otroligt bra för en stickare, jag kollar mönster och garner där ofta. Dessutom prenumererar jag på "Ravelry friend activity" i Bloglines, och får då se vad mina kompisar har för sig. (En del lägger så många projekt i sin kö att jag undrar i hur många liv de tänkt sticka ;))
En dag fick jag se att Jennie köpt från olika Ravelry-användares "destash", dvs att hon köpt garn från dem. Så jag letade runt lite och hittade en tjej som ville sälja det här garnet! Socks that rock i färgen "Blue moonstone". Och nu är det mitt! Hon skickade det i måndags, och det kom hit idag. Jag älskar det. Det kommer att bli mina finaste sockar- bara jag hittar det perfekta mönstret.

5 kommentarer:

 1. Det där var det snyggaste garnet, inget snack om saken. Fantastisk färg. Ska fundera på sockförslag. det finns ett par snugga i boken A gathering of lace som jag just nu glömt vad de heter, men jag återkommer.

  SvaraRadera
 2. Din stackare, lider verkligen med er! Men det var ett fantastiskt fint nystan att trösta sig med!
  Hoppas att ni mår lite bättre nu så kan vi snart göra ett nytt försök.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefint garn!! Jag kanske också ska köa till Ravelry, det verkar som ett inspirerande ställe:) kanske jag kommer med lagom till hösten när den där riktiga sticklusten brukar dyka upp!!
  muddarna nedan var riktigt snygga.
  Petra

  SvaraRadera
 4. Det här inlägget blev dyrt för mig, nu har jag två nystan socks that rock på väg till min brevlåda...

  SvaraRadera
 5. Klart du ska få hyra vårt hus i Provence när det är klart. Vi ska ha tillräckligt många platser så att man kan bo där med barn också.
  Du lär märka när det närmar sig!!! =)

  SvaraRadera