tisdag, maj 20, 2008

En rolig dag!

Idag har jag namnsdag! Jag heter Carole och det är Karolina idag, Carole finns inte i almanackan, men eftersom det alltid varit väldigt viktigt med namnsdagar i min familj så fick jag fira den 20 maj. (Undrar när Vilja ska fira?) Så imorse fick jag frukost på sängen- bestående av färsk ananas, physalis och passionsfrukt! Mums! Och dessutom kommer jag snart att få en kombinerad namnsdags- och morsdagspresent. Som jag valt själv. Och köpt själv. Mwahahaha.
Häromdagen mailades jag och Helena om att ses i Botaniska idag. Och det gjorde vi! Anna-Lena och lilla bebisen var också med, och Cilla och min älskling dök också upp på lunchrasten- som blev lång och full av stickprat. Min man gömde sig under Cillas fleecetröja för att kunna jobba lite med datorn i solskenet, medan vi andra stickade och tjötade och kände på Helenas knitpicks-stickor och Toronto-garner med mera. Jag vill ha: Kureyon sockgarn! Jag har dessutom sett, på flera ställen på internet nu, att det snart kommer Silk garden sockgarn. Shit pommes frites, det ni.

På eftermiddagen kom Carina förbi för att köpa det senaste IK av mig. Med sig hade hon fint sockgarn! Tack vännen! Och sen kom min käre make hem med rosor. (Ser ni att Vilja också gillar grejerna på bilden?) Snacka om härlig dag- en vanlig tisdag!


7 kommentarer:

 1. Ser att ni haft en härlig dag! Undrar med stor nyfikenhet vad du har mwahahahabeställt...
  Kan också sälja mitt senaste Ik, tyckte det var blääää-trist. Nej, då är det roligare med Harmony...på G till dig eller? Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin filt bebisen är inlindad i!!
  Lyllo dig som fått rosor. Det ser så härligt ut med en stickdag utomhus. Jag får bara sitta o fixa med presentationer o brev o annat "roligt"

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig dag!

  Ett annat tips är en dagstur till Danmark och stickeshopping:) Kolla min blogg...

  SvaraRadera
 4. Undrar vad som var så spännande på marken:) Tack för en härlig dag, hoppas på fler inom kort!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Låter som du haft en helt underbar dag... sådana kreativa dagar längtar jag extremt mycket efter :)

  //Jenny

  SvaraRadera
 6. Åh vad ni ser ut att ha haft en mysig dag! Silkgarden sockgarn sa du... hoppas det stämmer, älskar ju Silkgarden, så det skulle vara jättekul att få prova sockgarnet.

  SvaraRadera
 7. Det ser hur härligt ut som helst där ni stickar ute i solskenet. Grattis i efterskott på Carole-dagen!

  SvaraRadera