tisdag, april 15, 2008

SiV special jr

I stickväskan från Grötö fanns det ett nystan Järbo struktur. Jag har stickat ytterligare ett par pulsvärmare med Nina Sagulins mönster, men minskade 5 maskor på längden och gjorde bara 6 kronblad, så passar de min 7-åring. Fina vårmuddar- och jag gillade garnet!

7 kommentarer:

 1. Vilken himla fart du har på allt. Låser du in Vilja i garderoben på dagarna eller är det vårsolen som gör att hon sover extra länge?
  Här har influensan slagit till med full kraft så jag har haft en höjdardag med hög feber, spränghuvudvärk och halsont på simutflykt tillsammans med 50 barn.
  (Det är nog inte min vecka!)
  Nu ska jag ramla ner i sängen..
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fina blev dem muddarna.Jag har inte provat garnet i lugn och ro men till stickning under press tyckte jag inte det var något vidare.

  SvaraRadera
 3. Helena-
  Vilja sitter och skriker i vredesmod medan hennes envetna morsa stickar. Typ. Nej, men jag stickar nog ganska effektivt när jag väl gör det. Och det är ju inte direkt någon Laminaria jag producerat på sistone.

  SvaraRadera
 4. Absolutly! Titta kan man alltid göra.
  Min e-postadress: karin.an@comhem.se. Hör av dig så får du min adress.
  /Karin

  SvaraRadera
 5. Hej Mia!
  Fina muddar och finfin bebbekofta:) Har inte lyckats få till ene enda kofta till min numera ettåriga ickebebis. Försöker att inte få dåligt samvete för detta... mest avis är jag på din fina stickmaskin!!!
  Angående faten (jag blir så jätteglad att du tycker om dem) så kostar de från ca 700 kr och uppåt. Lite beroende på storlek och dekoration osv.... Jag ska lägga ut bilde på alla när de blir färdiga:)
  Mvh Petra

  SvaraRadera
 6. Oj, vilka söta muddar. Man kanske skulle sticka muddar till "minior" också, alltså till Elsa. Och koftan var ju superfin. Håller just nu på med en kofta i "Amore y Intenso" från handpainted. Kommer snart på bloggen. Men nu blev jag ju sugen på din fina kofta!! Men,men måste göra klart först.
  Ha det gott!

  SvaraRadera