fredag, mars 07, 2008

deadline

Idag är sista dagen för min Promenade Challenge (del 1), ena sidan på sjalen ska bli klar. Jag stickade klart det sista igår, märkte att jag stickat en rätås (=rille) för mycket och repade upp den (det tog ca 1 timme). Nu var det dags att sticka ihop den på mitten och sätta fast siddelen.
Jag gjorde om den lilla sömmen som fäster ihop kanten säkert fem gånger innan jag var nöjd. Helt klart påverkad av Anna, som berättade att hon kan sitta en hel helg och klura ut snygga monteringslösningar. Okej, det här var kanske inte en helg utan en halvtimme, men man får sätta det i perspektiv. För att vara jag är det här som en lång helg ;)

Nu kommer det roliga- fäst lösa ändar. Jag funderar på om jag inte ska sluta här och ha den till ryamatta istället... suck.

Efter det här har jag bara en sida kvar! Tjohoo! Ja, det gäller att se positivt på det hela. Faktum är att trots att varven är evighetslånga så är det roligt att jobba med såhär vackra färger.

7 kommentarer:

 1. Mia,
  Du ar en hjaltinna... Den ar helt underbar och som sagt - fantastiska farger.
  Men for att vara helt arlig - jag skulle nog ha den till ryamatta - finns inget som jag avskyr som att fasta tradar... Varfor ar allt det trakiga kvar, nar man avslutat och ar KLAR med det roliga?
  Well done!
  Akhila

  SvaraRadera
 2. Men du, baby, ett sånt tålamod! Den blir ju hur vacker som helst och det är ju en sjysst källa att hämta kraft från! Undrar om du inte ska skrytgå med den på Grötö!

  SvaraRadera
 3. Mia, den kommer att bli så himla fin - en sån härlig färgklick!

  SvaraRadera
 4. Den är bara såååå fin. Blir du klar till Grötö tror du? Vill känna på den.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Så snyggt!

  Och du -
  Kaffe Fasett fäster inga trådar, de får hänga på baksidan på hans arbeten!!! ;-)

  SvaraRadera
 6. It was very, very interesting to see how you use the colors, and how you knit...
  I am from Japan, and your works are so new to me.
  Keep on going with great works!

  SvaraRadera
 7. Gud vad fin, vilket arbete jag önskar jag kunde sticka så fint som du.

  SvaraRadera