söndag, februari 10, 2008

sockervaddssockar

Mums vad härligt det var att sticka de här! Det är lite för nära alla hjärtans dag för att passera, så jag tror att de blir en present till en person som jag tror blir glad, och som jag tror skulle behöva ett par sockar. Så de blir nog inte mina, som jag tänkt från början. Men vad tusan, jag ska ju sticka så himla många sockar så det blir ingen bristvara ändå.

Det här var alltså februarisockan i sockklubben, Sockor med falska flätor av Heléne Wallin. Garnet, som jag älskar, heter Candyfloss och det har jag köpt av Middleearthknitter på etsy. Stickor 2, Prym bambustickor var helt ljuvliga att sticka med! Jag tror jag köpte dem på Barbros stickstämma 2006 och har knappt använt dem, men de kommer att komma till användning mer under detta sockornas år. Tån har jag "graftat".


Sen måste jag bara säga, totalt off topic, att den här artikeln gjorde mig grymt irriterad imorse.

7 kommentarer:

 1. Vilka fina strumpor, helt underbart garn.

  SvaraRadera
 2. Vilka ljuvliga sockar. Jag föstår om du blev sur på artikeln.

  SvaraRadera
 3. Underbara sockar o supergullig färg. Längtar efter att få sticka några sockar i någon härlig färg. Har flera som ligger o väntar på att få bli stickade.

  SvaraRadera
 4. Yam Yam, sockorna ar som godaste godis. Vilken van skulle inte bli lycklig av att fa sa fina sockor??!!!!
  Akhila

  SvaraRadera
 5. Härliga sockar! Man blir glad av att se dem!

  SvaraRadera
 6. Helt klart snyggaste februarisockan som jag sett . Garnet är helt underbart. Hoppas att jag hinner se dem "live" bort dem.
  Helena

  SvaraRadera
 7. Vilka vackra sockor! Superfina! (Å, nu ska du veta att kommentaren kommer från en som är "allergisk" mot rosa...)

  SvaraRadera