lördag, februari 16, 2008

I love biblioteket

Någon som har undrat var alla roliga stickböcker på Göteborgs stadsbibliotek tagit vägen? De är hemma hos mig! Hurra, vad bra det är med bibliotek!
Oroa er inte, jag ska snart lämna tillbaka dem. Måste bara läsa och drömma mig bort lite...

8 kommentarer:

 1. haha det är alltså ingen mening för mig att åka in till Göteborg innom det närmaste. Fast.. jag får hålla med. Deras stickavdelning är helt underbar för dagdrömmeri och planeringar ;)

  SvaraRadera
 2. Härligt! Själv har jag gått igenom alla stickböcker här i Jönköpings kommun... De har inte alls lika många roliga. Men det går ju att ta fjärrlån, så kanske jag ska låna från er då. ;)

  SvaraRadera
 3. Visst är det toppen med ett så bra bibliotek:)

  SvaraRadera
 4. Åh, vad avundsjuk jag blir, i Kungälv har vi inte alls lika roliga stickböcker. Åtminstone tre av de där böckerna är ju ljuvliga o den med virkade muddar är ju superny. Grattis. (Fast jag älskar bibliotek ändå, även Kungälvs.)

  SvaraRadera
 5. Hej Mia, är du kollar i boken om landskapsvantar så kan du väl bläddra till Smålandsvanten. Den var det första jag stickade när jag flyttade till Småland för 27 år sedan. Kram Ywonne i Sävsjö

  SvaraRadera
 6. Hej
  Undrar var du har köpt dina Holz&Stein stickor?
  Mvh
  No'omi

  SvaraRadera
 7. No'omi, jag köpte dem tillsammans med fyra andra tjejer via deras hemsida, som jag länkat till i tidigare inlägg. Man får maila dem och beställa.

  SvaraRadera
 8. Hej Mia, om stickgraffiti i Göteborg... du frågade mig om det var jag som taggat Mariaplan med en stickning och då sa jag nej, för det var inte jag som gjorde den.. och jag har ingen aning om vem, men andra kul grejer har jag ju gjort:)

  SvaraRadera