lördag, februari 16, 2008

den irriterande mrs Beeton

Jag vet inte varför jag gör såhär. Det finns ju massor av pulsvärmare som faller mig i smaken, och ändå sitter jag och pillar med de här, som jag tycker är: 1) alldeles för volangiga 2) alldeles för korta 3) har irriterande pärlor 4) har fult garn 5) har en fruktansvärt omständig uppläggning 6) har en än mer omständig, dessutom fjompig, avmaskning.
Men jag har gjort en och kommer snart att göra en till.

Jo, jag vet varför. 1) Jag gillar verkligen Brenda Dayne. 2) Jag har länge tänkt att jag ska sticka dem i just det här garnet. 3) Jag är slav under regler. Är det februarimönstret så är det.

5 kommentarer:

 1. Eloge till dig som gv dig på muddarna! Jag ville inte ens ge dem en chans pga: volangighet-korthet! Å Brenda har jag inte lärt känna än.
  Heja dej! Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Hm, har inte gjort de där - är inte mycker för volanger, nej... rysch och pysch (stavas det verkligen så, hm...) är inte jag, direkt... lite men väldigt lite kan dock fungera...
  Är det Brenda som gjort mönstret? hm, hade jag inte ens tänkt på, men det är det ju... jo, jag kollade! ;) Hm... hon kanske gjorde dem åt tjejen? Hon kanske är mer för volanger och pärlor... Brenda låter mer helylle på något sätt, hihihi... Ja, jag älskar att lyssna på henne jag också! ;)
  Må så gott... värmländskan Bim, som tycker det var kul att se din gäst där i inlägget... ser henne ju inte nu jö... :( eller på bild, ja - verklighet, nej... :P

  SvaraRadera
 3. Underbart Mia!
  Du sammanfattar precis min inställning. Jag valde dessutom rött och rosa garn!!! Känns så vackert prinsessigt i mina flickmammeögon. Helt oanvändbart. Min första är också färdig, men är inte fotad än.
  Måste erkänna att jag gav upp avmaskningen, det blev en gammal hederlig sort.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker hur som haver att din pulsvärmare blev riktigt bra! Å, vilka härliga färger du valde.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att ditt färgval är super. En av de absolut snyggaste Mrs Beaton jag har sett!! Du inspirerade till garnköp på syfestivalen - min enfärgade Mrs Beaton blev tråkig! Men nu har jag melerat garn i blått :-)

  SvaraRadera