onsdag, februari 13, 2008

Alla hjärtans glad och tacksam!

Stickbloggare är ett särskilt trevligt släkte. Så otroligt generösa och goa är ni! Häromdagen ringde Ulrika och frågade om det var okej om hon stickar en tröja till Vilja. Vad säger man? Klart det är okej, det är mer än okej- det är supersnällt! Och igår ringde Petra och hjälpte mig lägga upp bildspelet till min blogg- tack! Sen idag fick jag post från Christina- en blomstercheck på alla hjärtans dag! Jag är alldeles mållös.
Tänk vad det här med bloggandet verkligen är ett nätverk, vad många nya vänner jag fått. Känns toppen och rörande och kanon.
Och så måste jag bekänna att jag har fallit till föga. Godis har jag inte ätit, men garn har jag köpt. Ulrika behövde hjälp med att köpa till några nystan garn av det som ska bli Viljas tröja, och då såg jag det här mohairgarnet som jag inte riktigt kunnat glömma sen jag var inne på rean förra gången. Det fick följa med hem, ska bli en snabb gles sjal med glitter.

Tack för alla kommentarer om mina färgade garner! Jag tänkte nog mest namnen som ett skämt, men blev jätteglad när så många gillade dem. Så kan det vara. Jag har försökt fotografera dem, men det blir inte bra. Man blir lite noga när man färgat själv märker jag, så det får vänta.

3 kommentarer:

 1. Hej.
  Kan ju tala om att fram o bakstycke på koftan är färdigt och jag har ca 4cm kvar på ärmarna sen ska de bara sys i.Om jag orkar så börjar jag på mössan i kväll får se hur långt garnet räcker ;)jag vet ju att du har mer åt mig.
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 2. Oj vad mycket fint du gjort senaste dagarna! Kul med färgningen och dina februarisockar är ursnygga. Att klippa i det man stickat måste vara urläskigt men häftigt.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 3. *ler*
  Glömt påpeka att du har fått en härlig layout i bloggen nu... att så lite kan göra så mycket! ;)
  Och vilket härligt garn - mohairen... oftast tveksam till det, med detta skulle jag nog också plocka med mig om jag kunde!!! ;)
  Fick du blomstercheck? Jag fick trisslott, hihihih... Hon är underbar!!! Dock har jag inte skrapat än, och vi får se om det blir något... kanske en resa ner till henne? DET vore kul - och sitta och sticka och spinna, hihihi...
  Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som önskar att du får dig en härlig Alla hjärtans dag - med så mycket stickning du önskar ;) det ÄR vad det är till för, hihihi...

  SvaraRadera