måndag, januari 14, 2008

lyx och färgfunderingar

När jag läste Annas blogg idag fick jag eld i baken och tog med mig nyvaccinerad Vilja till Deisy design för serious väskshopping. Jag var sugen på en prickig, men när jag såg de karaktäristiska pärlbroderierna kunde jag inte motstå dem. Väldigt mycket Anna, tycker jag!
Jag hade oerhört svårt att välja i alla fall- kände och tittade länge innan jag bestämde mig för en jättefin brun med tre pärlpluppar och ljusrosa foder. En härva ljus Visjögarn fick också följa med för ett vantprojekt. Men väl ute genom dörren i det gråblaskiga Göteborg fick jag en sån där hemsk präktighetskänsla av att jag hade färg-safeat... in genom dörren igen och så bytte jag till den här glada, röda väskan med knallrosa foder, inte alls matchad till alla stickningar. Och jag tror och känner att den här väskan kommer att vara en kul stickkompis att bära med sig överallt, som ett utropstecken! Den är lite fodrad med något som gör den stadig, och inuti har den massor av fack- jättebra och praktiskt. Observera också den vackra regnbågs-stickmarkören som följde med på köpet... fin!

Visjögarnet är till anemoi mittens, som vi ska sticka ihop på Handarbeta-listan. Det mörka garnet hade jag redan i stashen, och även om det här färgvalet kanske är väl så safe så tycker jag det blir kanon till vantarna och mönstret.
Och med på väskbilden är också min nya parfym, som jag hämtade idag på posten och som doftar jättegott och fräscht. Tack, Evelina!

4 kommentarer:

 1. Så roligt Mia att veta att du har en av "mina" väskor!
  Maila din adress så kommer ett litet tillbehör med posten!
  Härligt att du har haft det fint på resan!

  SvaraRadera
 2. Du gjorde helt rätt som valde färg efter känsla och infall, du kommer nog alltid gilla den väskan:)

  SvaraRadera
 3. Bra val av vaska (men sa alskar jag rott...). Och vantarna kommer att bli kanon. Hoppas att fa se ett foto nar de ar klara.
  Akhila

  SvaraRadera
 4. Ah, när jag var hos Deisys så fanns det inga röda... men jag vet att man kan ha flera stickväskor också! ;-)

  Fina vantar!

  SvaraRadera