torsdag, december 20, 2007

Julkalendern rullar vidare

"Man kan ju alltid repa upp", sa min man när han såg Fröken Fräken- stickningen. Och visst kan man det. Men jag är nyfiken på vad det ska bli! Ett monster tror jag: Här ses den äta upp min fina Johanna-julkalender. Häromdagen stod det att man skulle kolla efter ett par trasiga nylonstrumpor. Och igår fick jag helt ofrivilligt ett par. Stressad och försenad till sista gigget innan jul vräkte jag ur alla tvättkorgar på jakt efter strumpbyxor. Till slut hittade jag ett par svarta, hela. Men tyvärr var jag så stressad att det sa "ritsch ratsch" om dem när jag drog på dem... fick ta tights med nylonknästrumpor till istället, läckert. Men nu sparar jag i alla fall de trasiga, om de kommer till nytta- man kanske kan mata monstret med dem. (Konserten gick fint- jag fick skriva autograf för kanske tredje gången i mitt liv!)
Och här är andra kalendern, Johannas. Jag gick loss på löven och stickade fler än instruktionen krävde, hoppas det inte blir fel längre fram nu... Då får jag väl ta bort dem. Ska bli spännande att se vad som händer i slutet- antar att de två påsarna kommer att höra ihop på något sätt.

3 kommentarer:

 1. Det går förträffligt bra även med fler än tre löv ;-) Ser jättefint ut.
  Hälsningar Johanna

  SvaraRadera
 2. Fröken Fräken-stickningen.
  Garnet är väldigt likt ett (superwash) merinogarn jag nyss använt och som jag köpte på Tradera i höst.

  Är det samma?

  SvaraRadera
 3. Oj, så lång den blir, din filur eller vad det nu är/blir. Första gången jag tittar in hos dig. Trevlig blogg, kommer tillbaka, jag lovar!

  SvaraRadera