onsdag, oktober 31, 2007

Stickfest i Väst dag 3

Sista dagen på Stickfesten tillbringade jag på torget. Det hade nästan räckt för mig, där fanns verkligen massor att se och uppleva! Marie hade med sig en jättebra bok om maskinstickning med dvd, och där fick jag se en film om hur man lägger upp på en sån maskin som jag har. Så nu ska det nog funka- har inte testat än, men snart hoppas jag! Jag blev väldigt inspirerad av Madelens arbeten. I januari ska vi troligen workshoppa ihop med stickmaskin på Västerhav, det ser jag verkligen fram emot! (Om någon som läser det här och blir intresserad, droppa förbi Maries blogg http://upprepat.wordpress.com/ och lämna en intresseanmälan vetja!)
Helt uppslukad blev jag också av att göra stickmarkörer hos Pyssel och Papp, titta vad fina de blev. Hur enkelt som helst. Jag gjorde örhängen också.

Efter en trevlig lunch med Elisabeth gick jag på Deisys föreläsning om att räkna om mönster- det måste jag prova.
Så var det dags att åka hem. Och vilket ruskväder det hade blivit, båten mellan Grötö och Björkö var ingen lek. Det gungade under mina fötter hela kvällen sen!
Väl hemma har jag virkat som en galning, det är ju så himla kul! Kolla in mina nya eko-ull-vantar, jag är mkt stolt! Mönster på vantarna finns här, blomman här. Virknål 5, garn från Marks och Kattens.
Marie, Linda, Tina och Ingrid: Stort stort Tack för en oförglömlig helg!

4 kommentarer:

  1. Vad fina vantarna blev!! Kul att du fick med dig något riktigt användbart från workshopen. /Linda - Deisy Design

    SvaraRadera
  2. Jättefina vantar! och en bra sammanfattning av en underbar helg. Jag har bara jobbat och jobbat och ännu inte hunnit blogga om den...

    SvaraRadera