fredag, oktober 19, 2007

sakta men säkert...

Sticktiden när man har en bebis är onekligen begränsad. Kvällarna framför tv:n, denna stickningens heliga tid, har nu blivit ersatt av ett oavbrutet ammande. Somnar hon vid bröstet så vaknar hon direkt när jag lagt henne ifrån mig. Förmiddagarna är bästa sticktiden numera, men då behöver man ju göra annat för det mesta, typ maila och fixa och plocka ur diskmaskinen till exempel. Sen har inte barnen fritids längre, så mina ensamma dagar med Vilja är ganska korta. Men ändå har jag hunnit med detta: resåren på Tangled Yoke Cardigan är nu klar (jag Älskar detta garn, färgen är helt Underbar), och ryggdelen på Promenade. Håller nu på med ena sidan på Promenade, och det är eeevighetslånga varv kan jag lova. Ni ser ju själva den krulliga volangen- det är en 80-sticka den sitter på. Jag har ett system nu, ska göra klart den delen på sjalen nu, sen är det dags för slätpartiet på TYC. Så ska jag varva och vara effektiv och få nåt klart. Helst innan jul.

Nu närmar det sig för SIV! Det ska bli så kul! Jag längtar ihjäl mig. Och två veckor senare ska jag på Elsebeth Lavold-kurs på Nääs. Hurra!

2 kommentarer:

  1. Kursen på Nääs verkar spännande! Hoppas du får mycket glädje och utbyte av den:)

    SvaraRadera
  2. Det kommer att bli underbart att gå för Elsebet. Jag har gått en vecka på Sätergläntan och några andra dagar på kurs för henne. Har gett mycket.

    SvaraRadera