tisdag, augusti 14, 2007

Tack!

Tack snälla ni för alla fina gratulationskommentarer! Jag blir alldeles rörd, och måste sätta in ytterligare en bild på vårt underverk bara därför ;-)

Hon är verkligen jättego, och vi mår bra allihopa. Ja, jag mår väl okej, man är ju lite mör i kroppen sådär, men det blir bättre för varje dag. Otroligt skönt är det att inte vara gravid i alla fall!
Jonna tyckte det var roligt att få en syster i födelsedagspresent, kanske lite lite dumt tyckte hon nog också men mest kul. Tjejerna har längtat efter sin bebis så otroligt mycket, och de är verkligen exemplariska storasystrar.

Hoppas att snart kunna återkomma med lite sticknytt! Den otroliga raglantröjan nr 2 i Lornas Laces fisherman är bara en ärm borta!

6 kommentarer:

 1. Jag lyckades aldrig få iväg en kommentar på förra inlägget, men här kommer mitt GRATTIS! Så fantastiskt med födelsedagsbarnen och så fantastiskt över huvud taget!

  SvaraRadera
 2. Hon är helt bedårande, lilla Vilja! Tycker det bara var i "förrgår" som mina egna var så här små. Tiden går så himla fort - och ändå inte.
  Vi röjer ut i vår källare och när det var dags att flytta "nostalgilådorna" med barnens namn på var jag tvungen att öppna och kika litegrann. Sen skvalade tårarna! Jag blev alldeles ohemult rörd av de pyttiga kläderna som sparats från barnens spädbarnstid. *suckar djupt och ler lite fånigt*
  Varje tid har sin charm (och prövning) men, åhhhh, så gärna jag skulle snusa i halsgropen på en sån här underbar, liten skapelse! Åh, vad hon är söt!

  SvaraRadera
 3. Grattis Mia, och välkommen Vilja! vilken fin dotter/syster ni fått!

  SvaraRadera
 4. Grattis Mia o familjen, det var en av de sötaste baby jag sett.

  Jag kom sent till Hammarö så jag missade informationen att du fått barn, men vad gjorde det när man på nätet är nära men ändå långt bort.
  / Bonnmoran

  SvaraRadera
 5. Hua...
  Tänk att de egentligen alla har varit så små... Man glömmer det fort, fort ;) Dock undrar man var tiden tog vägen... ja - sedan de var så små och blev så stora så helt plötsligt ;)
  Väska att sticka blev det på Hammarö iår igen, hrm... Hoppas bara att garnet räcker!!! ;) Du bokade inget kompendium av Barbro? Jisses, va mycket kul och får man säga udda (?) det var...
  Må så gott... värmländskan... kramis och sköt om er alla... och sötnosen är i hemstickat nästa gång på bild här? hihihi...

  SvaraRadera
 6. Vilken ljuvlig liten flicka. Många grattis här ifrån Småland. Tänkte på dig när jag var på Hammarö i helgen. Det var så himla roligt och trevligt.
  Kram Ywonne

  SvaraRadera