onsdag, juli 25, 2007

Strikk-koftan är klar!

Min dotter fick ta bild under protest! Tråkigt tycker hon, att behöva fotografera tröjor. Det syns inte på bilden, men modellen har lite utsvängda ärmar och är klockformad- märks kanske mer när kroppen har annan form. Jag är i alla fall väldigt nöjd med koftan! Blir nog väldigt användbar. Stickad i nya bekantskapen Solo från HP, Cotton-viscose från Garnstudio och Kid seta från ?- har visst slängt banderollen. Fick över ett nystan av varje, så de lämnade jag tillbaka till Strikk igår, alltid trevligt att få ett tillgodokvitto ;)
Under stickningens gång var det en ganska retlig stickning, eftersom man stickar hela bålen och ärmarna i ett enda stycke på snedden med tior, det blev stort och tungt och otympligt. Men när jag stickade på ok-kanten i resårstickning med femmor blev den plötsligt formbar och fin att ha på sig. Köpte trevliga knappar på min favvo-affär Knapp-Carlsson igår också, både till den här och till babykoftan. (Klicka på bilden så syns knappar och garnkvalitet bättre.) Ska fixa lite i-cords till hjälm och sockor till babysettet, så kommer bild sen!

5 kommentarer:

 1. Åh vad den bev fin!!! Jag såg bilden från Strikk på din blogg igår och tyckte att det var en så fin modell. Jättekul att se den klar!

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg! Och snygg mage också... :)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg kofta! Blev riktigt sugen att sticka en själv. Magen är också fin, men den får du gärna vara nsam om

  SvaraRadera
 4. Wow! Vilken lyster! Knapparna var verkligen pricken över i:et! Kanonfin!

  SvaraRadera
 5. SHIT vad snygg!!! Oj oj. Skulle du aldrig sälja nåt om man skulle vilja köpa?

  SvaraRadera