torsdag, april 26, 2007

Elizabeth på väg

Nu är äntligen både fram- och bakstycket klart till Elizabeth I. Tyvärr tyvärr har jag varit långsam i processen, vilket visar sig på stickfastheten... Styckena är verkligen olika stora. Men jag tänker strunta i det. Det får bli bra i blockningen. Eller så får det bli en fram- och baksida av dem. Det ordnar sig nog.
Idag var jag en sväng på stan efter lunch. Fullt med folk! Alla ser så slanka och våriga ut. Och moderna. Själv är jag en vandrande koloss känns det som, i lånade urtvättade mammajeans och mesig polarn o pyret-randig topp. Ack ja, allt är inte glamour och beauty här i livet ska gudarna veta. Det är bara att härda ut. I alla fall så gick jag till Strikk och shoppade lite, två härvor ekobomull som ska bli en pippitröja till bebben (ränderna får bli av restgarner) och en reahärva chilebomull, som kanske blir en vårlig halsduk inom en mycket snar framtid! På Strikk hade de stickcafé! Det hade jag ingen aning om. Två damer och två i personalen satt och stickade, pratade och drack kaffe- mysigt! Varje torsdag, tydligen. Jag stannade inte eftersom jag skulle tillbaka till jobbet, men kanske nån annan gång.
Jag har nu bytt till Blogger Google. Plötsligt kunde jag inte kommentera hos andra bloggare, och det var för att de ville att jag skulle byta. Verkar väl bra, antar jag. Men det tar längre tid med allt av någon anledning. Jag vänjer mig nog.

3 kommentarer:

 1. Polarn o Pyret-topp är så omesigt det kan bli! Quality never goes out of style. ;-)

  Den där chilebomullen ser inte så pjåkig ut. Jag får nog ta mig en sväng in på Strikk idag.

  SvaraRadera
 2. POP kläder är ju hur bra som helst. Inte behöver du känna dig "oglamourig" inte.

  Vad härlig Elizabeth I ser ut. Blir avundssjuk, tror jag ;-)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Mia, man kommer ju inte att se båda styckena samtidigt när du har dem på dig, eller hur! Den kommer att bli underbar. Kunde inte hänga med på shoppingrunda, vi har haft maginfluensa i familjen som stoppat alla sådana trevligheter.
  kram från Anna

  SvaraRadera