lördag, november 11, 2006

Invalido

Nu har jag inte stickat på exakt 3 veckor! Jag börjar vänja mig av vid att sticka, det är naturligtvis inte kul men det går. Man kan läsa på spårvagnen istället. Se på tv utan att sticka är dock inte alls kul, jag blir rastlös! Men som sagt var, man vänjer sig. Och jag tror att jag håller på att bli bättre, är inte alls lika stel i nacken, har bara ont just där jag är inflammerad (muskelfästesinflammation). Jag har varit hos en osteopat två gånger, och hon har konstaterat att jag har varit snedbelastad väldigt länge, så det var bara en tidsfråga tills kroppen skulle säga ifrån. Styrketräning är rekommenderad, när inflammationen läkt. Sen ska jag kunna sticka och leva som vanligt igen.
Jag har shoppat lite sen sist. Var förbi Östergötlands ullspinneri förra helgen. Det var egentligen stängt, eftersom det var Alla helgons dag, men de öppnade för mig, schysst nog. Köpte ingredienser till halsduk och vantar i deras mjuka ljuvliga garn.
Och nu bär det av till Angered! Elsebeth Lavold håller workshop, och jag ska försöka ha kul när jag ser vad alla andra gör... kan inte hålla mig borta i alla fall. Rapport kommer inom kort, på en blogg nära dig.

3 kommentarer:

 1. Men stackars, inte kunna sticka!!?? Finns ju inte på kartan, liksom!
  Snygga ingredienser!


  Jag önskar god läkning!

  SvaraRadera
 2. Men stackars du! Det är bra att du laddar upp med bra medusin! Krya på dig nu!

  SvaraRadera
 3. Krya på dig Mia och med de där fina garnerna har du ju något att tråna efter!
  Tjoa om vi ska ta gemensam tur till Strikk när du är frisk och fira!

  SvaraRadera