tisdag, mars 14, 2006

Reklam!

http://www.svenskakyrkan.se/hogsbo

Välkomna!

5 kommentarer:

 1. OOOOHHHHH!!!! Läckert med en ny opera!!! S**t också att jag bor så långt bort, annars hade jag suttit på första bänk. Lycka till, jag håller tummarna.

  SvaraRadera
 2. Intressant! Men även jag bor för långt bort...

  Jag får "nöja mig" med att sjunga (i kören) Fredrik Sixtens "En svensk markuspassion" 1 och 2 april... *reklam tillbax* ;-)

  Håller tummarna! Både för er och att den nån gång sätts upp nära mig.

  SvaraRadera
 3. Förresten. Lite närstudium säger att jag och cina ska sjunga ihop i höst!

  SvaraRadera
 4. Häftigt med uruppförande av en opera, den låter dessutom jättespännande - Augustinus har mycket att stå till svars för och det skulle därför vara spännande att se honom från ett nytt perspektiv. Jag skall göra mitt bästa för att komma.

  Men, garnet. Jag stickar på stickor 3.5 och trots att jag gjorde flera provlappar innan behöver jag repa upp och byta till stickor nr 4.0 eftersom det är för fast stickat.

  Jag kan hålla med om att garnet känns lite tjockt, men det beror antagligen på att det borstat och spunnet på sk "worsted weight sätt". Jag kommer inte ihåg skillnaden på rak arm, men det betyder att garnet är både fluffigt och slitstarkt. Man talar ju på engelska om att en garn kan "bloom" efter tvätt, alltså bli fylligare/luftigare efter tvätt, och precis så är detta garnet - fast före man tvättat det:-) Det är helt ok alltså. Men visst går det lika bra att använda ett tunnare garn. Vilket garn har du i tankarna??

  SvaraRadera
 5. Hej Mia, Visjögarn låter som ett bra alternativ!

  Nej, tyvärr skall jag inte följa med:-((

  Jag hoppas på fler resor istället!!!

  SvaraRadera