onsdag, december 21, 2016

Tre färdiga projekt

Jag har stickat klart två mysteriestickningar!
Här är den första, fotad utanför operahuset i Muscat, Oman, där jag var och sjöng med radiokören tidigare i december. Extremt nöjd med resultatet, en slags kombinerad tröja och kofta blev det till slut. Särskilt bra ihop det här garnet. Kul när man blir så nöjd med en mysteriestickning! Jag ser lite halvpepp ut på bilden, tyvärr var jag inte i toppform under resan, men det var ändå grymt härligt och spännande att besöka Oman och sedan Turin i Italien.
Mönstret heter Cruise (ahoi), är skrivet av Ankestrick, och finns nu i sin helhet på Ravelry.
Den andra mysteriestickningen, Julevotten 2016 av Tori Seierstad, blev klar igår, har efter resan blivit superförkyld (min vana trogen innan jul), så trots att julevottarna blivit liggande sedan början av december pga att jag valt garn med för dålig kontrast repade jag upp dem i förrgår och stickade färdigt dem igår kväll.
Väntar nu på de sista ledtrådarna, det blir säkert en som är "tvätta vantarna"- så jag avvaktar med det tills imorgon. Hoppas hoppas att garnerna (einband och ett moldaviskt handspunnet) tovar sig och växer lite på bredden i tvätt.

Sen är den här fina teststickningen också klar! En snabb bild innan jag blockade den tog jag, sen slog förkylningen till. Så jag har inte tagit nån mer bild, får lägga ut en till sen när mönstret publicerats.

Nu ska jag ta tag i mitt december-UFO och förhoppningsvis bli lite frisk också. Imorgon har vi gäster...

2 kommentarer:

  1. Mysteriestickningar kan ju sluta hur som helst, eftersom man inte riktigt vet hur det färdiga resultatet blir. Men du ser ut att ha valt bra mysteriestickningar, med fint resultat!

    Krya på dig:)

    SvaraRadera
  2. Oj så fina!! Krya på Dig och God Jul! :)

    SvaraRadera