fredag, augusti 09, 2013

Moroccan nights

Äntligen klar, och nöjd fast den blev större än jag egentligen vill. Men jag tycker den är helt okej såhär, nästan lite tunika-feeling. Och garnet, Magasin Duett Supersoft, var ännu en gång en glad överraskning. Jag gillar att sticka med lite strävt garn, men att bära mjuka och sköna plagg. Och här får man ju både och, eftersom garnet blir så mjukt och fluffar till sig efter tvätt!
Färgen heter Poppy och är svår att fotografera- den har både kalla och varma röda färger i sig och är helt otroligt fin.
Här en närbild på hur fel jag stickade översta flätan. Men vad fasiken, tänkte jag och orkade inte repa upp. Jag låtsas att det är en extra fin designdetalj jag lagt till, typ som vecket på min svarta Caramel ;)


Hade en kort fotosession idag i mina svärföräldrars galet vackra pergola, där vi åt födelsedagslunch- Jonna fyller 15 och Vilja 6 år idag!

Mönstret heter alltså Moroccan nights och var ganska krångligt. Dessutom stickade jag för löst som vanligt, vet inte varför jag fick för mig att sticka "rätt" storlek, då blir det ju alltid för stort. Men men, nu gillar jag tunika-läget som sagt var. Stickor 4.
Jag fick det här garnet av Petra när jag hjälpt henne sälja för Magasin Duett på SiV. Och på lördag ska jag hjälpa till igen, på hennes och Tant Koftas Garnkalas! Hurra! Superlyllos mig som är kompis med världens coolaste garnbutiksägarinna! :)

11 kommentarer:

 1. Den ble flott - og nydelig farge!

  SvaraRadera
 2. Den blev ju jättebra! Snyggt när den sitter lite "ledigt".

  SvaraRadera
 3. Den blev ju jättefin på!! Så bra Du stickade den färdigt!! Jag har börjat om på min och det känns som den blir ganska bra...

  SvaraRadera
 4. ännu en skönhet =)
  vi ses imorgon! tjoho!!

  SvaraRadera
 5. Snygg och vilken fin färg!
  Vi ses i morgon? =)

  SvaraRadera
 6. Var det inte i nån podd de tog upp det där?: Beröm för stickat besvaras med "men där blev det fel ..."
  Jag fattar inte ens vad som gick fel i den där flätan.

  Snygg tröja!

  SvaraRadera
 7. Superfin! Ingen annan än du själv vet att den blev "för" stor, den sitter jättefint på dig!
  Blir verkligen sugen på att testa Supersoft. Behöver egentligen en svart kofta, men det blir svårt att låta bli att beställa Poppy...

  SvaraRadera
 8. NU kan jag kommentera här också!
  Din tröja är, som sagt, jättesnygg!
  Och lyllo dig som är kompis med MagasinDuett-Petra!
  Jag gillar också Supersoft.

  Och så tackar jag för komplimangen om min Siesta Key: "Man tackar!"

  SvaraRadera
 9. Snygg!! Och så läcker färg!
  Varför måste man hela tiden påtala sin egna fel, när ingen annan ser dem...

  SvaraRadera