lördag, februari 23, 2013

Daily Vanilla test

Mitt i arbetet med mitt yrkeslivs hittills största utmaning så hoppade jag på Suvi Simolas test av snygga Daily Vanilla. Vet inte hur jag tänkte, men jag är glad att jag stickade den, sååå fin! 
Kunde inte låta bli att sticka i "originalgarnet" eftersom Fabel ju är på rea just nu (fram till 28/2). Men jag älskar inte det garnet, det kan jag faktiskt med att skriva. Jag är bortskämd med lyxgarner, och en sån här fin tröja är värd Wollmeise eller Tosh merino light. Ett av mina Fabel-nystan hade så galet många knutar, jag tänkte att det var 10 stycken, men när jag fäste trådarna märkte jag att det "bara" var 6... inte helt ok tycker jag.
Jag kan verkligen rekommendera mönstret! Så kul och snabbstickat- jag älskar fållen och den infällda spetsdelen som formar tröjan. Genialiskt, enkelt och snyggt!Min dotter fotograferade mig och lärde mig en "top model"-pose...

12 kommentarer:

 1. Det var en flott genser!
  Og for et spennende prosjekt du jobber med!
  God søndag!

  SvaraRadera
 2. Vackert! Var finns mönstret?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag tror hon lägger ut det på Ravelry imorgon!

   Radera
 3. Jättefin! Lycka till med jobbutmaningen!

  SvaraRadera
 4. Jag är imponerad av att du stickar så mycket och sååå fint. Du måste sticka jättefort.

  SvaraRadera
 5. Haha, snygg pose! Tyvärr är det väl så att har man väl snöat in på fingarn är det svårt att gå tillbaka till normalgarn... Tröjan passar dig fint!

  SvaraRadera
 6. Oh så fint! Ovanligt sätt att använda spets, och ett sånt där tassliknande mönster som jag gillar. Perfekt i vitt, men Fabel är inget vidare att sticka i, jag håller med.

  SvaraRadera
 7. Väldigt vackert spetsmönster, i vacker 'färg'. Spetsstickning måste eg vara den ultimata avkopplingen eftersom räknandet närmast förbjuder en att tänka på annat.
  Lycka till på lördag. Ska bli kul att läsa om dig i GP imorgon.

  SvaraRadera
 8. Fin tröja! Och kul att läsa om dig i G-P idag (självklart i snygg stickad tröja där med :-)
  Lycka till med din föreställning!!

  SvaraRadera