lördag, april 14, 2012

Påsklov

Som vanligt tillbringade vi påsken på Gullbringa. Vi gick på blåsippspromenad och såg hur många som helst. Jonna och Tove tog snygga kort.Jag hittade mitt påskägg.

- och stickade på Gotiska fönstret i solskenet. Kräver sin koncentration, det är kul!


På påskafton brukar vi grilla korv vid havet med grannarna. Mysigt!

Resten av påsklovet har jag befunnit mig i Hungerspelen-bubblan. Åååh så underbart att bli så totalt uppslukad av en bok! Eller rättare sagt tre, för när jag läst den första (som jag var otroligt skeptisk till i början, men snart inte kunde lägga ifrån mig) gick jag raka vägen till Frölunda torg och köpte de två andra delarna i trilogin. Jag har levt med Katniss, Peeta och Gale hela veckan. Nu har jag läst ut dem, och vill gå på bio.

Idag bestämde jag mig ändå för att fortsätta sticka, men ve och fasa! Mitt diagram är borta. Jag kanske har glömt det på landet. Och jag som hade bestämt att göra klart oket i april. Nu är frågan om jag ska vänta och se eller maila Solsilke.
Jag har köpt lite nytt garn också, lyxigaste och snyggaste Madelinetosh MCN fingering, som jag tänkt sticka något av under MadMay i år. Jag väljer mellan att sticka en Vitamin D eller en Vanadium
Sen måste jag snarast sticka mig en Maijapaita! Hur snygg som helst! Tikru äger.

2 kommentarer:

 1. Det ser underbart ut alltihop! Jag <3 blåsippor och här fanns några "morgonpigga" i skogen, men de drog ihop sig när det blev vinter på nytt. Jag har just nystat upp underbart Malabrigo som ska bli antingen Vitamin D eller Breezeway, kanske vi kan ha en KAL om vi landar på D båda två? Rekommenderar filmen the hunger games efter att ha sett den med mellansonen ikväll. Bok nr. 2 på nattygsbordet!
  //Karin L

  SvaraRadera
 2. Åh det ser härligt ut! Jag är glad att se att du stickar på bohuskoftan med. Det är mer än vad jag gör :). Jag måste säga grattis också! Din Pomatomuströja är med på Knitted Bliss' Modification Monday:

  http://www.knittedbliss.com/2012/04/modification-monday-pomatomus.html

  Med all rätt! Den är fantastisk! Kram på dig!

  SvaraRadera