lördag, oktober 29, 2011

Lyxdag


 
Att man kan ha det såhär lyxigt! Sticka, äta god mat (här syns vår egenpåhittade rödbets-chèvre-filodegspaj, perfekt Stickeventskäk :)), vara i naturen. Och alldeles lugnt och ostört, så att man till och med kan orka räkna ut en ny stickning med eget mönster eller varför inte ladda upp ett sprillans nytt mönster? Hurra!

Fotoautomatsbilderna är tagna med appen IncrediBooth som jag laddade hem imorse.
3 kommentarer:

 1. Oj vad det låtar gott! Kunde man ha receptet på den där paj? Kunde man ha det på engelska (för man förstår engleska so hemskt mycket bättre)? :)

  Du har varit min svensklärare sedan två månader eller efter jag frågade på Ravelry (i gruppen Kahelit) efter tips på bra svenska bloggar. Jag har trivits bra, jag måste säga.

  (Vet alldeles inte om jag har skrivit vad jag menade skriva, det har varit fem år när jag studerat svenska - men kanske fick jag dig skratta i alla fall :D.)

  SvaraRadera
 2. Hej! Kikade i till dig och fick se allt fint du har gjort. Jag ser också att du har en länk till "Vouge Knitting". Jag brukade köpa den tidningen förr men senaste åren hittar jag den inte längre i svensk handel. Vet du något om den finns att köpa i Sverige nu för tiden?
  Hälsningar Kerstin

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig helg ni verkar ha haft! Och tack för tipset om fotoautomats-appen.

  SvaraRadera