tisdag, september 27, 2011

Snygga ponchomodet

Jag älskar såna här, fick reklam från Anthropologie på mailen idag. Självklart stickar jag min egen. Men var finns det perfekta mönstret? Någon med koll?

5 kommentarer:

 1. Det är såå snyggt med poncho, men jag känner mig alltid som en instängd pingvin när jag inte kan flaxa fritt med armarna :-/
  Hur ser din blivande poncho ut? kram

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Har du tittat på Ravelrygruppen Anthropologie knits?

  http://www.ravelry.com/groups/anthropologie-knits

  Massa snyggt!!

  SvaraRadera
 3. Jag har alltid fastnat när jag går in och kollar på Anthropologie. Jag vågar nästan inte gå in längre för jag blir alltid så kär i saker och kärleken slutar sällan lyckligt... :)

  Den här skulle jag vilja sticka! Själva uppbyggnaden av ponchon ser ju inte så svår ut... Man ser ganska tydliga delar, flätstickning är fint och tacksamt. Det svåra skulle nog vara att beställa nålstorlek och garn? Skulle vara kul att ha ett höstprojekt i grupp! Prova garn och mönster och sticka provlappar och bygga ihop ett mönster ihop. Och dela med sig i bloggform typ.

  SvaraRadera
 4. En mycket snygg precis en sådan har jag letat efter. Snyggt med den modellen på nederkanten och perfekt med hål för armarna.
  Sarah

  SvaraRadera
 5. Gud vad snyggt! Men inte på mig , jag skulle se ut som ett påskägg. Men jisses vad snygg den var. Du skulle vara tokfin i en!

  SvaraRadera