måndag, december 20, 2010

Åh vilket party del 2

Igår kom Karin hem till mig med alla sina oops-juveler! Jag hade bjudit hem en massa folk, men det är kanske inte årets bästa dag den 4e advent. En liten, väldigt peppad, skara kom dock och gick loss bland stenar, agater, donuts och swarovskisar. Hurra!

Extra hurra för mitt "gamla" gröna armband som jag bad Karin laga knäppet på. Då la hon en ljusgrön agat mitt bland de mörkgröna stenarna. "Såhär måste det ju vara" sa hon. Fix och trix så var armbandet nypimpat, jag fick tom ett par matchande örhängen!
Jag är lycklig. Karin, du är underbar, generös och sprider en sån glädje. Tack!

Dessutom har jag jullov (!!! hur underbart kan det bli !!!) och har stickat framför en film hela förmiddagen. Nu ska planeras för morgondagens julklappsraid.
Det är härligt att känna sig ledig, plötsligt blir jag alldeles uppslukad av min nya stickning. En randig tröja i samma modell som min rosa. Nu ska det dessutom skrivas ett mönster! Woohoo! (Men det dröjer lääänge. Som synes på bilden har jag stickat för lång raglanskärning, till exempel.)

En annan obsession just nu är Lottens julkalender. Jag fattar inget av dagens lucka. Men det hör till.

Just ja, ett hurra till: Jag har vunnit IN silk från NystaStickameras julkalender!

4 kommentarer:

 1. Vilka fina smycken! Som godis! Grattis till vinsten. Vad härligt med jullov! Vi åker hem till GBG på torsdag kväll men sen ska jag iallafall jobba hemifrån i mellandagarna så jag behöver inte åka upp till Norge igen förrän efter nyår. Det är också hurra!

  SvaraRadera
 2. Tack själv Mia! En så väldigt mysig kväll. Extra härligt när det blir "verkstad" :)))
  Kram på dig och GOD JUL!!

  SvaraRadera
 3. Tänk att du vunnit igen! Grattis! Tröjorna ser finfina ut och jag grattar miog själv att jag har den där oops som syrra ;)
  Kram!

  SvaraRadera