onsdag, oktober 20, 2010

Shadow

Idag sydde jag i knapparna i min nya kofta, Shadow. Jag har varit teststickare för mönstret, och nu finns det att köpa på Ravelry. Jag kan varmt rekommendera det! Enkel och snygg modell som kommer att funka till det mesta. Dessutom rolig att sticka eftersom den innehöll en del nyheter för mig: jag har steekat (klippt upp den för att göra den till kofta) och lärt mig att göra icord-kant.
Garnet är ett Shetlandsgarn från Harris tweed som jag köpt på ebay. 5 1/2 nystan gick åt. Stickor 3,5 på själva koftan och 3 på detaljerna- tills min 3:a gick av när den låg och drällde i väskan. Icorden är gjorda med 3,25:or.
Annars har garnklubbens sista paket kommit, Pashmina i färgen Bergamot. Idel besvikelser känns det som om garnklubben inneburit. Eller- första garnet var fint men det sålde jag när jag såg på Ravelry att det här skulle komma, i nästan exakt samma färg. Och det var nästan exakt samma färg fast en tristare nyans. Dessutom åkte jag på tull, för första gången när jag köpt garn från USA. 151 kr. Kasst. Garnklubb igen, nej tack. Jag tänker åka till New York och köpa garn live istället. Lite Shelter och så.

11 kommentarer:

 1. Your Shadow is beautiful!! I love it in that yarn. Thanks so much for testing this pattern.

  SvaraRadera
 2. Fin fin fin! Synd att du blev besviken på garnklubben. Det ser fint ut men det är svårt att säga på bild.

  SvaraRadera
 3. Koftan är ursnygg, sådär ren och fin i modellen. Tänk så härligt du ska ha det i NY!!!! Woo Hoo!!!

  SvaraRadera
 4. Skitsnygg!
  Diggar extra mkt kragen å knäppningen!
  trevlig resa!
  kram C

  SvaraRadera
 5. Jätte snygg kofta!!! Kan inte fatta att du klippt i det stickade!! Skulle jag aldrig våga =) Tull har jag med åkt på, fast när jag beställde mycket en gång, men lika tråkigt i a f eftersom man räknar med det pris man får (pris, frakt, tull etc) - suuuurt!! Lycka i Big Apple, vill oxå åka

  SvaraRadera
 6. Åh, vilken supersnygg kofta!

  SvaraRadera
 7. Åh så snygg och vilken härlig färg.

  SvaraRadera
 8. Ja den koftan var läcker. Hur blev du teststickare?

  SvaraRadera