måndag, oktober 26, 2009

Stick-event del 2

När vi ätit den goda brunchen på Stick-eventet i lördags, och halat fram våra stickningar, fick vi en rolig överraskning. Carin tog fram ljuvliga tetrapack-formade stickväskor med två nystan Alpaca och ett nystan Fabel, som present till oss var och en! Snacka om Lyx och Generositet! Hurra! Nu när jag ska fotografera tetrapacket känner jag att det är omöjligt. Men det är jättefint och dessutom rymligt, vilket var bra när jag skulle knö ner mina stickningar i packningen efter helgen.
Carin lärde dem som inte kunde att gaffelvirka (se bild i mitt förra inlägg), och hade med sig Stickfrossa-mönster, så det påbörjades många ponchonetter under helgen. Jag hade redan gafflat klart min bård på min ponchonett nr 2, och hade med mig just den stickningen. Så den är nästan färdig.
Sen började jag på ett par virkade vantar i färgen "ljunghed", när jag såg hur fina de blev i tvåtrådigt Garnpalett-garn. Köpte till ännu ett par, de blir nog väldigt fina i "fuchsia" tror jag. Vantarna är kraftigt inspirerade härifrån.
Sen blev jag klar med min Ishbel också! Hurra! Den är blockad nu också, men bild kommer inte än eftersom den är en present. Hemligt hemligt.
Som sagt var: Boka 30-31 oktober 2010. Att åka på en sån här lugn och mysig stickhelg är det bästa jag gjort i höst.
Edit: Arrangörer för alltihop var eldsjälarna Carin och Anna, alias Risbrogäddorna. Hurra för er och tack för att ni gjorde detta!

6 kommentarer:

 1. men så mysigt ni verkar ha haft det!

  SvaraRadera
 2. Verkar som en toppenhelg med många guldkanter:)

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder - jätte-kul att träffa dig i helgen!

  SvaraRadera
 4. Jag kommer!!!! eftersom det verkar så avslappnad o skönt.Har du ngn länkinfo?
  Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Inga är gladare än vi. Kul att du ville tillbringa en dröm-helg med oss, vår dröm om vad en riktig "mammahelg" ska innehålla. Du är hjärtligt välkommen nästa år också.
  /Anna

  SvaraRadera
 6. Så härligt ni ser ut att ha haft det :)

  SvaraRadera