tisdag, oktober 20, 2009

Hårdvaluta

I fredags lyckades jag träffa en uppdatering hos Wollmeise, och köpte lite fina garner. När jag köpt garnerna var jag alldeles exalterad och skrev om mina köp på Ravelry-forumet. Ondgjorde mig över hur svårt det dock är att lyckas komma över den vackra färgen Merlot, som alltid hoppar ur min varukorg när jag ska betala.
När jag kom hem senare den dagen hade jag fått ett svar från Åsa, om att hon hade tre härvor Merlot, om jag ville ha. (!!!!) Idag kom härvorna med posten, och de är precis så underbara som jag någonsin hade kunnat hoppas på. Åsa, du är så generös att jag nästan inte kan blogga om det. Hur ska jag kunna återgälda detta? Jag får fundera. Ett vet jag i alla fall: hårdvaluta betalas med hårdvaluta. Hurra!

9 kommentarer:

 1. Wow, vad fina de ser ut, förstår att du har längtat efter dem, underbar färg! Man blir förstås nyfiken på vad de ska bli...

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar färg, wow.

  SvaraRadera
 3. Vilket garn, vilken färg, vilken lycka!!

  Apropå Traveling women;
  stickar du den helt efter mönstret räcker en härva (100g) gott och väl. Nu utökade jag ju min en del efter mycket räknande och fick garnet att räcka precis. Tur eller skicklighet? Lite av både tror jag :-)

  SvaraRadera
 4. Vilken tjej :)

  Förstår verkligen att du ville ha den färgen... Suck vad underbar!

  SvaraRadera
 5. Det är ju inte klokt vilken turloppa du är - härligt! Kram

  SvaraRadera
 6. Har inte träffat Åsa IRL, men efter några år i bloggvärlden har jag insett att hon verkar vara en rikigt GOD människa, bland bloggfavoriterna. SÅ jag är inte förvånad. Grattis!

  SvaraRadera
 7. hmm, jag får nog ta och testa det där garnet ngn gång...

  Jag går ju garnkursen på distans för petra. att du inte hoppar på den? det blir ingen extra tid för dig så aktiv som du är ;-)

  SvaraRadera