onsdag, september 30, 2009

Utmaningar

Så många utmaningar, så lite tid... Snart kommer Lisas utmaning att dimpa ner, jag undrar vad hon kommer att hitta på!
Medan jag väntar på den kommer här svar på en utmaning jag fått av Anna, som bloggar här. Jag ska skriva 10 saker om mig själv. Jag vill ju helst vara ganska opersonlig på min blogg- det är klart att personligheten lyser igenom ändå genom hur jag formulerar mig, men annars har jag inte talat så mycket om mitt privatliv här. Och det kommer jag inte att göra nu heller! Men lite får ni veta (och om ni tycker det är ointressant kan ni ju sluta läsa nu ;))

1) Jag var en ganska bra blockflöjtist i min ungdom. Det var faktiskt som blockflöjtist jag startade min musikaliska bana, men bytte sedan huvudinstrument.
2) Jag är utbildad "klassisk" sångerska på diplomnivå.
3) Jag är usel på att städa.
4) Jag är usel på att vattna blommor. De enda växter som överlever i mitt hem är pelargonerna jag ärvt från mormor- mormors mor hade med sig dem när hon gifte sig, de är urgamla.
5) Jag är rädd för katter- på fobinivå. Tycker det är ganska obehagligt med kattbilder på bloggar, vilket händer alltför ofta ;)
6) Mina drömsporter är skidskytte och orientering.
7) Jag älskar pasta. Det är helt okej att äta pasta varje dag tycker jag. (Men eftersom jag är en god mor försöker jag variera kosten- för barnens skull.)
8) Jag tycker att det är viktigt att vara rak mot människor, och förväntar mig att bli bemött på samma sätt. När människor pratar med "dold agenda" förstår ofta inte jag vad de menar.
9) Jag är en projektperson- vill jag få något gjort går jag in för det helhjärtat. Under en begränsad tidsperiod.
10) Jag gillar inte att prata i telefon.

Så: nu känner ni mig lite bättre! Kanske. Hoppas ni vill fortsätta läsa mig blogg! :)

Och: Tack för alla kommentarer om min Swallowtail! Jag blir otroligt glad!

2 kommentarer:

  1. Det är kul att läsa mer personliga grejer tycker jag!
    Insåg dock vilken skräckupplevelse min blogg måste vara för en kattfobiker - jag gör ju inget annat än lägger upp bilder på min katt... sorry!

    SvaraRadera
  2. Ja jag såg det, trevlig läsning tycker jag!

    SvaraRadera