onsdag, juni 24, 2009

Hjälp, jag är med garn!

Den här veckan har vi städ- och fixvecka här hemma. Idag vek jag hela dagen till att sortera upp mitt garn. Jag fick för mig att jag skulle färgsortera, och sen fick jag för mig att fotografera och lägga upp allt på Ravelry. Vilket jobb, suck. Men det kan vara bra att ha i bakhuvet när man drömmer om att stoppa till exempel här när man reser genom sommarSverige. Eller funderar på om de mörkbruna fåren som betade vid vårt fönster i Jämtland förra året har producerat nåt snyggt garn till i år.
I alla fall så vill jag säga att om någon får syn på nåt intressant bland allt garn jag har hemma så tveka inte att höra av er med ett skambud. Kanske kommer jag på att jag vill bli av med det! Även om jag just nu mest faktiskt är glad över att jag låter min hobby ta så stor plats. Här kan ni se Ravelrystashen. (Jag har inte lagt upp garnet för att jag vill sälja, men som sagt var så kan jag komma på andra tankar om någon är sugen.) (Gäller dock absolut ej wollmeise eller 100purewool ;))

11 kommentarer:

 1. Jag tycker bara det ser trevligt ut, och vänta tills du har garn i alla bokhyllor och skåp *skrattar*

  SvaraRadera
 2. Så kul att se flera som är "garntokiga".NJuter av din garnsamling- kul ide att ta kort på den och samtidigt kunna lugna mitt dåliga samvete att jag nog har någrafärre garnnystan än du ( oh då kan man ju våga sig på nåt mer nystan :-))

  SvaraRadera
 3. *fniss* Nästa gång någon klagar på mitt förråd ska jag visa ditt! Så mycket härliga garner du har!

  SvaraRadera
 4. Tycker också det ser härligt och vackert ut. Bra idé att ha en städ och fixarvecka hemma. Jag har nog något liknande för mig fast KM är på jobbet så det går inte så fort och med detta väder blir det i ärlighetens namn mest fixat i trädgården.

  Boel

  SvaraRadera
 5. Underbart! Man kan ju faktiskt inte få för mycket garn. Det är vad jag försöker övertyga familjen om. Än så länge har de inte blivit helt övertygade men jag fortsätter jobba på det.
  Så här ska jag också göra på min semester, väldigt bra idé.

  SvaraRadera
 6. Åh, där fick jag förklaringen till vad som hände på Ravelry igår...
  Jag ser mycket fint! Själv har jag smyckat min hall med garn.

  SvaraRadera
 7. Härligt att du har ett litet lager, då kan du ju sticka riktigt mycket. Jag ska också gå igenom mina garner snart och se vad jag har egentligen!

  SvaraRadera
 8. Jag förstår inget alls! Är det i bokhyllan allt? Då skulle du se mitt förråd. Det får inte plats hemma, så jag har en hel del på jobbet också. Jag delar med mig lite av det också.

  SvaraRadera
 9. Tur att man inte är ensam med sådana lager. Familjen tycker att jag är galen!

  SvaraRadera
 10. Skönt att rensa ut! Jag har inte din garnsamling men jag har istället fyllt skåp med skit. Ja, kanske inte i ordets rätta bemärkelse men du vet, papper och... ja... skit helt enkelt.

  Önskar att det var garn, mycket finare!

  Ska också rensa i sommar. Måste bara skaffa hyllor till källaren först så det kan bli ordning och rensas ut där. För att kunna få ordning och rensa ut i lägenheten. Och så tid på det. Och en pigg dag. Znark. Kram!

  SvaraRadera
 11. I've been trying not to add to my stash, either, but have only been minimally successful. Now, I'm planning a trip to Wollmeise's store and all bets are off! Who knows how much I will come home with...

  SvaraRadera